England vs Island – EM

Hemmalaget England

England vs IslandRoy Hodgson har laborerat rätt mycket med sin trupp i inför och under detta EM. Det slog tillbaka på honom under matchen mot Ryssland som slutade 1-1.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter en oavgjort match mot Ryssland och en seger mot Wales hade England 4 poäng och låg högst upp i gruppen.  Och i den sista matchen behövde man vinna, spela oavgjort eller t.o.m. förlora för att ta sig vidare. Vid förlust hade det också hängt på hur de andra matcherna slutade. Detta gjorde att Roy Hodgson inte spelade med t.ex. Wayne Rooney, Dele Alli, Danny Rose eller Kyle Walker.

Detta nya lag hade svårt att penetrera det lågt stående Slovakiska försvaret och efter 90 minuter slutade matchen mållös men det innebar också att England var vidare.

Bortalaget Island

För Island har hela kvalificeringsrundan till EM och spelet i EM varit en succé och mycket kan bero på en person som aldrig kommer att gå ut på gräsplanen. Nämligen den svenske tränaren Lars Lagerbäck.

I öppningsmatchen låg man först under mot Portugal men lyckades göra ett mål och den matchen slutade 1-1.  Sedan spelade man oavgjort också mot Ungern. Och matchen mot Österrike såg ut att också sluta oavgjort men sent i matchen gjorde man mål och tog sig på så vis vidare i EM.

Så här tänker vi

Vi tror att båda lagen kommer att få sina chanser till att göra mål och spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.75 hos 10Bet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar