England vs Island – EM

Hemmalaget England

England vs IslandRoy Hodgson har laborerat rätt mycket med sin trupp i inför och under detta EM. Det slog tillbaka på honom under matchen mot Ryssland som slutade 1-1.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter en oavgjort match mot Ryssland och en seger mot Wales hade England 4 poäng och låg högst upp i gruppen.  Och i den sista matchen behövde man vinna, spela oavgjort eller t.o.m. förlora för att ta sig vidare. Vid förlust hade det också hängt på hur de andra matcherna slutade. Detta gjorde att Roy Hodgson inte spelade med t.ex. Wayne Rooney, Dele Alli, Danny Rose eller Kyle Walker.

Detta nya lag hade svårt att penetrera det lågt stående Slovakiska försvaret och efter 90 minuter slutade matchen mållös men det innebar också att England var vidare.

Bortalaget Island

För Island har hela kvalificeringsrundan till EM och spelet i EM varit en succé och mycket kan bero på en person som aldrig kommer att gå ut på gräsplanen. Nämligen den svenske tränaren Lars Lagerbäck.

I öppningsmatchen låg man först under mot Portugal men lyckades göra ett mål och den matchen slutade 1-1.  Sedan spelade man oavgjort också mot Ungern. Och matchen mot Österrike såg ut att också sluta oavgjort men sent i matchen gjorde man mål och tog sig på så vis vidare i EM.

Så här tänker vi

Vi tror att båda lagen kommer att få sina chanser till att göra mål och spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.75 hos 10Bet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com