England vs Litauen – VM Kval

Hemmalaget England

Lagets fina förlustfria svit varade i fem matcher innan Tyskland vann över dem med 1-0 i onsdags. Det var en åldrande Lukas Podolski som fick göra målet. England spelade riktigt bra mot Tyskland och på bortaplan men däremot såg inte Tyskland ut att gå för fullt heller.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Innan matchen mot Tyskland spelade man en oavgjord match mot Spanien i november och i kvalificeringsmatcherna har man tre vinster och en oavgjord match vilket gör att man ligger i toppen av sin grupp.

Bortalaget Litauen

Litauen ligger en poäng över Skottland i gruppen på en fjärdeplats. Deras träningsmatch i onsdags slutade dock med en förlust mot Tjeckien med 3-0. Det gör att formen just nu är tre förluster, tre oavgjorda matcher och bara en vinst på de sju försök man har haft.

Deras enda vinst kom på hemmaplan mot lilleputt nationen Malta medan de lyckades med en ganska överraskande match mot Skottland som slutade 1-1.

Så här tänker vi

England är solklara favoriter i dagens match och vi väljer att spela England -2.25 mål till oddset 1.78 hos mybet

Vårt speltips: England -2.25 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com