England vs Malta – Fotboll, VM kval

Hemmalaget England

england-vs-maltaDet är oroligt i England eftersom Roy Hodgson slutade efter EM och debaklet mot Island. Nya tränaren Sam Allardyce har tagit över och han har nu hunnit med en match med sitt nya lag och då man man under stor ångest lyckades vinna mot ett svagt Slovakien ökar egentligen bara frågan, hur bra är England.

Sen händer det som inte får hända att den nya tränaren efter en artikel i en tidning  får sparken och nu tränas laget av andretränaren.  Måhända ska England alltid tränas av andretränaren d.v.s. en person som är motiverad nog att träna laget så han får behålla jobbet. Det som också är positivt med en tränare som bara vill behålla jobbet är att han väljer spelare som är i form och inte dom som har de stora namnen. Kan finnas något att lära där för kommande tränare. Form är det som räknas och den ä lika gångbar som 1 liter mjölk vilket är ungefär 2-3 veckor. Gareth Southgate så heter den nya tränaren har tagit ut Andros Townsend, Micheal Keane, Marcus Rashford och Jesse Lindegaard och gissa vad, de är alla i superbra form. Wow!

Bortalaget Malta

Om bortalaget Malta finns inte mycket att skriva om. Därför handlar nästan hela den här reken om England. Men en sak förenar alla Maltesiska lag som åker till en bortamatch de sista 20-30 åren. Man förlorar ofta men aldrig stort. Så dom har hjärta för sitt land och kommer att kämpa allt man har.

Så här tänker vi

Vi tror verkligen på England i den här matchen. U21 tränaren och tillika huvudtränaren för det Engelska landslaget kommer att ha tagit ut ett hungrigt lag. Som svultna vargar kommer man att attackera och spela en bra fotboll. Men Malta kommer göra det enda man kan göra försvara sig. Så vi spelar Under 4.5 Mål till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Under 4.5 Mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar