England vs Malta – Fotboll, VM kval

Hemmalaget England

england-vs-maltaDet är oroligt i England eftersom Roy Hodgson slutade efter EM och debaklet mot Island. Nya tränaren Sam Allardyce har tagit över och han har nu hunnit med en match med sitt nya lag och då man man under stor ångest lyckades vinna mot ett svagt Slovakien ökar egentligen bara frågan, hur bra är England.

Sen händer det som inte får hända att den nya tränaren efter en artikel i en tidning  får sparken och nu tränas laget av andretränaren.  Måhända ska England alltid tränas av andretränaren d.v.s. en person som är motiverad nog att träna laget så han får behålla jobbet. Det som också är positivt med en tränare som bara vill behålla jobbet är att han väljer spelare som är i form och inte dom som har de stora namnen. Kan finnas något att lära där för kommande tränare. Form är det som räknas och den ä lika gångbar som 1 liter mjölk vilket är ungefär 2-3 veckor. Gareth Southgate så heter den nya tränaren har tagit ut Andros Townsend, Micheal Keane, Marcus Rashford och Jesse Lindegaard och gissa vad, de är alla i superbra form. Wow!

Bortalaget Malta

Om bortalaget Malta finns inte mycket att skriva om. Därför handlar nästan hela den här reken om England. Men en sak förenar alla Maltesiska lag som åker till en bortamatch de sista 20-30 åren. Man förlorar ofta men aldrig stort. Så dom har hjärta för sitt land och kommer att kämpa allt man har.

Så här tänker vi

Vi tror verkligen på England i den här matchen. U21 tränaren och tillika huvudtränaren för det Engelska landslaget kommer att ha tagit ut ett hungrigt lag. Som svultna vargar kommer man att attackera och spela en bra fotboll. Men Malta kommer göra det enda man kan göra försvara sig. Så vi spelar Under 4.5 Mål till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Under 4.5 Mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com