England vs Portugal – Vänskapsmatch

England vs PortugalEngland spelar sin sista träningsmatch innan EM mot Portugal. Englands 23 uttagna spelare är nu klara och vi kan utgå ifrån att Hodgson kommer att spela med den bästa truppen idag. Detta är utan tvekan en väldigt talafull trupp och flertalet spelare har en lyckad säsong bakom sig. Tyvärr kan inte Danny Drinkwater spela och det kan störa laget lite efter sin fenomenala säsong i Leicester. Vilket gav Leicester ligasegern i Premier League.

Spela hos comeon och få makalösa 3000 kronor i Bonus! Klicka här!

Manchester United spelare för spela mot Australien senast i fredags efter att ha missat den första matchen på grund av FA Cup finalen. Marcus Rashford gjorde sitt första mål på sitt första skott mot mål för sitt England och seglade in i truppen. Roney följde upp med ett mål i matchen som England vann med 2-1. Vi kommer förmodligen se Hodgson spela sin starkaste trupp idag efter det är sista vänskapsmatchen innan EM startar.

Portugal var tvugna att spela utan ikonen Cristiano Ronaldo mot Norge efter både han och Pepe var upptagna med att vinna Champions League. Men Portugal kunde enkelt besegra Norge med 3-0. Det var en bra seger för ett lag som sägs vara en-mans-lag. Vi spelar seger för England till oddset 2.0 hos comeon

Vi spelar: Seger för England hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar