England vs Portugal – Vänskapsmatch

England vs PortugalEngland spelar sin sista träningsmatch innan EM mot Portugal. Englands 23 uttagna spelare är nu klara och vi kan utgå ifrån att Hodgson kommer att spela med den bästa truppen idag. Detta är utan tvekan en väldigt talafull trupp och flertalet spelare har en lyckad säsong bakom sig. Tyvärr kan inte Danny Drinkwater spela och det kan störa laget lite efter sin fenomenala säsong i Leicester. Vilket gav Leicester ligasegern i Premier League.

Spela hos comeon och få makalösa 3000 kronor i Bonus! Klicka här!

Manchester United spelare för spela mot Australien senast i fredags efter att ha missat den första matchen på grund av FA Cup finalen. Marcus Rashford gjorde sitt första mål på sitt första skott mot mål för sitt England och seglade in i truppen. Roney följde upp med ett mål i matchen som England vann med 2-1. Vi kommer förmodligen se Hodgson spela sin starkaste trupp idag efter det är sista vänskapsmatchen innan EM startar.

Portugal var tvugna att spela utan ikonen Cristiano Ronaldo mot Norge efter både han och Pepe var upptagna med att vinna Champions League. Men Portugal kunde enkelt besegra Norge med 3-0. Det var en bra seger för ett lag som sägs vara en-mans-lag. Vi spelar seger för England till oddset 2.0 hos comeon

Vi spelar: Seger för England hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com