England vs Senegal – Speltips VM 2022

Det är Rashford England - Speltips VM 2022dags för England att spela sin åttondelsfinal, ett lag som både imponerat och inte presterat i detta VM. Premiären mot Iran var stark med 6-2-seger men 0-0-matchen mot USA vill nog de flesta glömma. England vann sin sista match mot Wales och fick därför tvåan i Grupp A, Senegal. Nu återstår det att se om England kan ta sig vidare och i så fall med stor sannolikhet få spela kvartsfinal mot Frankrike. Eller kan Senegal överraska och vinna matchen och ta sig vidare till kvartsfinal för första gången någonsin?

Datum: 4 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Domare: I Barton (El Salvador)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

England är favoriter

England är solklara favoriter att vinna mot Senegal om vi tittar på oddsen hos svensk betting. De har ett skickligt lag och flera spelare i form. Frågan är om det blir Sterling eller Rashford som får chansen från start, i övrigt känns elvan rätt väntad från Southgate.

Senegal hoppas på en skräll

För Senegal är det en överraskning att nå åttondelsfinal enligt många då Ecuador såg starka ut. Men Senegal vann mötet mot Ecuador och är därmed klara för åttondelsfinal som grupptvåa bakom Nederländerna. Dock kommer de att få det extremt tufft att kunna hota England. Senegal har inte samma spets som England och skulle de överraska vore det en rejäl sensation i detta VM 2022 som dock bjudit på en del överraskningar.

Vem vinner matchen?

Allting tyder på att England får en ganska komfortabel väg till kvartsfinalen där eventuellt Frankrike väntar. Men frågan är om de vinner komfortabelt eller om det blir en jämn och spännande match. Vi tror att England vinner i alla fall och spelar ”Three Lions” som segrare till oddset 1,53 hos Betsson.

Vårt speltips: England vinner mot Senegal till oddset 1,53 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller