England vs Skottland – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget England

england-vs-skottlandEngland tappade sina första kvalificerings poäng på tre år förra månaden när man spelade en mållös match mot Slovenien och detta med nya tränaren Gareth Southgate efter det att Sam Allardyce hade fått sparken.

Sedan följde man upp det med några rätt tama insatser men som i alla fall resulterade i vinst mot Slovakien och Malta. I EM åkte man ut mot Island och fiaskot var ett faktum. Om man väger in allt detta så förstår man hur illa ute man är i England just nu. Enda turen för England är att man spelar i kanske den svagaste VM kvalgruppen och därmed har man en chans till vidare spel.

Bortalaget Skottland

Skottland kommer självklart försöka göra det bästa av att England just nu inte är i sin livs form. Men även Skottland har det lite kämpigt och man förlorade med 3-0 mot Slovakien i den senaste matchen. Efter den matchen vann man mot Malta och en 1-1 match mot Litauen.

Spelet på bortaplan imponerar inte och man har bara vunnit en match av tre av 11 möjliga matcher på just bortaplan. Man har förlorat mot lag som man kanske borde vinna mot såsom Slovakien och Georgien.

Så här tänker vi

Vi tror att två just nu svaga lag inte förmår prestera många mål och spelar Under 2.5 till oddset 1.75 hos redbet.

Vi spelar: Under 2.5 Mål hos redbet.

Lämna en kommentar