England vs Skottland – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget England

england-vs-skottlandEngland tappade sina första kvalificerings poäng på tre år förra månaden när man spelade en mållös match mot Slovenien och detta med nya tränaren Gareth Southgate efter det att Sam Allardyce hade fått sparken.

Sedan följde man upp det med några rätt tama insatser men som i alla fall resulterade i vinst mot Slovakien och Malta. I EM åkte man ut mot Island och fiaskot var ett faktum. Om man väger in allt detta så förstår man hur illa ute man är i England just nu. Enda turen för England är att man spelar i kanske den svagaste VM kvalgruppen och därmed har man en chans till vidare spel.

Bortalaget Skottland

Skottland kommer självklart försöka göra det bästa av att England just nu inte är i sin livs form. Men även Skottland har det lite kämpigt och man förlorade med 3-0 mot Slovakien i den senaste matchen. Efter den matchen vann man mot Malta och en 1-1 match mot Litauen.

Spelet på bortaplan imponerar inte och man har bara vunnit en match av tre av 11 möjliga matcher på just bortaplan. Man har förlorat mot lag som man kanske borde vinna mot såsom Slovakien och Georgien.

Så här tänker vi

Vi tror att två just nu svaga lag inte förmår prestera många mål och spelar Under 2.5 till oddset 1.75 hos redbet.

Vi spelar: Under 2.5 Mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com