England vs Slovakien – VM Kval

Hemmalaget England

Englands vinst över Malta med hela 4-0 kan låta imponerande för den som inte såg matchen. Malta är redan på förhand ett lag som inte skall vinna mot lag som England och England såg inte starka ut. Matchen var mållös till den 53:de minuten och fram till den 85:de minuten stod det bara 1-0.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men i kvalspel räknas alla vinster och den här matchen gör att England fortfarande återfinns i toppen av tabellen med sina sjutton poäng. En vinst idag och de är garanterade minst en andraplats men å andra sidan, en förlust gör att de förlorar ledningen i gruppen.

Så här tänker vi

Slovakien har chans till att ta gruppledningen från England om de vinner idag för de är bara två poäng bakom dem och fyra poäng före Skottland. Slovakien fick också oväntad hjälp då ett självmål gjorde att de vann över Slovenien med 1-0. Slovakiens vinst i fredags gör att de har tre raka vinster i bagaget men alla de segrarna har kommit mot lättare motstånd. Slovakien har svårt att göra mål på bortaplan vilket gör att det blir svårt att vinna då. Kan de få igång sitt målskytte även på bortaplan har de all chans i världen att åtminstone få med sig ett poäng hem.

Så här tänker vi

England är starka på Wembley Stadium och de har vunnit de tolv närmsta matcherna på sin hemmaplan och Slovakien har svårt att göra mål på bortaplan gör att vi spelar England för vinst och noll mål Slovakien till oddset 2.25 hos Nordicbet

Vårt speltips: England för vinst och noll mål Slovakien hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com