England vs Slovenien – VM Kval

Hemmalaget England

Om England vinner idag är dem klara för VM i Ryssland 2018. Även om en seger idag säkerställer spel i VM räcker också oavgjort mellan Skottland och Slovenien i en match som spelas uppe i Glasgow. Även om det finns flera som misstror Englands möjligheter i VM så är dem bäst i klassen i den här gruppen och bör inte få några problem med Slovenien.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

England kommer dock inte att vinna enkelt mot Slovenien utan de måste spela fokuserat och nyttja de kvalitéer de själva besitter. Harry Kane är i toppform och verkar göra mål på det mesta just nu.

Bortalaget Slovenien

Slovenien kommer säkert att spela med så starkt försvarsspel som möjligt i dagens match. Med en poäng med sig från dagens match har de fortfarande en liten chans att kvalificera sig och det motiverar helt säkert. De kommer heller inte att riskera något genom att spela riskfyllt anfallsspel utan bara ligga och vänta ut Englands misstag.

Sloveniens styrka är definitivt deras försvarsspel och det ser man också på bara de tre mål som de har släppt in på tio matcher. Återstår att se om Slovenien kan stänga matchen för England.

Så här tänker vi

Vi tror att Englands anfallare till slut kommer att dyrka upp Sloveniens försvarsspel och vi väljer att spela England för vinst och Under 2.5 mål till oddset 2.15 hos Betser

Vårt speltips: England för vinst och Under 2.5 mål till oddset 2.15 hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com