England vs Slovenien – VM Kval

Hemmalaget England

Om England vinner idag är dem klara för VM i Ryssland 2018. Även om en seger idag säkerställer spel i VM räcker också oavgjort mellan Skottland och Slovenien i en match som spelas uppe i Glasgow. Även om det finns flera som misstror Englands möjligheter i VM så är dem bäst i klassen i den här gruppen och bör inte få några problem med Slovenien.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

England kommer dock inte att vinna enkelt mot Slovenien utan de måste spela fokuserat och nyttja de kvalitéer de själva besitter. Harry Kane är i toppform och verkar göra mål på det mesta just nu.

Bortalaget Slovenien

Slovenien kommer säkert att spela med så starkt försvarsspel som möjligt i dagens match. Med en poäng med sig från dagens match har de fortfarande en liten chans att kvalificera sig och det motiverar helt säkert. De kommer heller inte att riskera något genom att spela riskfyllt anfallsspel utan bara ligga och vänta ut Englands misstag.

Sloveniens styrka är definitivt deras försvarsspel och det ser man också på bara de tre mål som de har släppt in på tio matcher. Återstår att se om Slovenien kan stänga matchen för England.

Så här tänker vi

Vi tror att Englands anfallare till slut kommer att dyrka upp Sloveniens försvarsspel och vi väljer att spela England för vinst och Under 2.5 mål till oddset 2.15 hos Betser

Vårt speltips: England för vinst och Under 2.5 mål till oddset 2.15 hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar