England vs Spanien – Nations League

England logoHögintressant möte väntar när England tar emot Spanien på Wembley i Nations League grupp A. Det är ett England med rejält med självförtroende efter sommarens fjärdeplats i VM-slutspelet i Ryssland. På andra sidan planhalvan står ett lag som helst vill glömma VM 2018 och blicka framåt mot nya framgångar istället. Detta efter att laget åkt ut i åttondelsfinalen mot Ryssland efter straffar.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget England

England gick till semifinal i VM efter att ha tagit sig vidare som grupptvåa och därefter vunnit mot Colombia i åttondelsfinalen och Sverige i kvartsfinalen. I semifinalen mot Kroatien räckte men dock inte hela vägen utan åkte ur på straffar. Laget förlorade även match om bronset mot Belgien. Southgate har inte gjort några större förändringar utan det är samma unga manskap som ska göra det även i UEFA Nations League. Just Kroatien är det tredje laget i denna grupp som på förhand kan vara den mest intressanta gruppen.

Bortalaget Spanien

Efter att Lopetegui fått sparken bara någon vecka innan VM är det nu en ny röst på bänken. Denna gången är det den förre Barcaspelaren och ledaren Luis Enrique som ska göra det för spanska landslaget. Spanien har världsspelare på varje position och det ska bli intressant att se hur mycket Enrique lyckas sätta sin egen prägel på laget. Tiden i Barcelona blev relativt framgångsrik och även om pressen är stor i Katalonien, är det en otrolig press att leda världsmästaren från 2010.

Så här tänker vi

Det kommer självklart att bli en otroligt spännande match mellan VM-fyran och Spanien. Världstjärnorna kryllar på planen och det är på klassisk fotbollsmark matchen spelas. Vi tror att Spanien har lite vassare lag men England har bättre organisation och fördel av hemmaplan. Därför slutar matchen oavgjort vilket vi väljer att spela till oddset 3,10 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan England och Spanien i UEFA Nations League slutar oavgjort.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com