England vs Spanien – Nations League

England logoHögintressant möte väntar när England tar emot Spanien på Wembley i Nations League grupp A. Det är ett England med rejält med självförtroende efter sommarens fjärdeplats i VM-slutspelet i Ryssland. På andra sidan planhalvan står ett lag som helst vill glömma VM 2018 och blicka framåt mot nya framgångar istället. Detta efter att laget åkt ut i åttondelsfinalen mot Ryssland efter straffar.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget England

England gick till semifinal i VM efter att ha tagit sig vidare som grupptvåa och därefter vunnit mot Colombia i åttondelsfinalen och Sverige i kvartsfinalen. I semifinalen mot Kroatien räckte men dock inte hela vägen utan åkte ur på straffar. Laget förlorade även match om bronset mot Belgien. Southgate har inte gjort några större förändringar utan det är samma unga manskap som ska göra det även i UEFA Nations League. Just Kroatien är det tredje laget i denna grupp som på förhand kan vara den mest intressanta gruppen.

Bortalaget Spanien

Efter att Lopetegui fått sparken bara någon vecka innan VM är det nu en ny röst på bänken. Denna gången är det den förre Barcaspelaren och ledaren Luis Enrique som ska göra det för spanska landslaget. Spanien har världsspelare på varje position och det ska bli intressant att se hur mycket Enrique lyckas sätta sin egen prägel på laget. Tiden i Barcelona blev relativt framgångsrik och även om pressen är stor i Katalonien, är det en otrolig press att leda världsmästaren från 2010.

Så här tänker vi

Det kommer självklart att bli en otroligt spännande match mellan VM-fyran och Spanien. Världstjärnorna kryllar på planen och det är på klassisk fotbollsmark matchen spelas. Vi tror att Spanien har lite vassare lag men England har bättre organisation och fördel av hemmaplan. Därför slutar matchen oavgjort vilket vi väljer att spela till oddset 3,10 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan England och Spanien i UEFA Nations League slutar oavgjort.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com