England vs Sverige – Oddstips fotbolls-EM 2022

Sverige ska spela semifinal i fotbolls-EM 2022 men får det tufft. Laget har inte imponerat i detta mästerskap även om de lyckats ta sig till semifinal. Nu väntar värdnationen England som tog sig till semifinal efter att ha vunnit mot Spanien med 2-1 efter förlängning. Sverige vann mot England i bronsmatchen i VM 2019 men ”Lionesses” är starkare nu än då. Frågan är om Sverige är detsamma?

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på fobolls-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

England är klara favoriter

Det engelska laget är klara favoriter inför matchen enligt oddsen. England inledde med att slå Österrike med 1-0 innan det blev en rejäl överkörning av Norge i en match som slutade 8-0. Därefter kunde England spela avslappnat och vinna mot Nordirland i sista gruppspelsmatchen. I kvartsfinalen mot Spanien var det jämnare. 1-1 efter ordinarie tid gjorde att förlängning krävdes. Först där slog Stanway till och gjorde det avgörande målet som tog värdnationen till semifinal.

Kan Sverige höja sig en nivå?

Sverige har inte imponerat spelmässigt men har nått resultat. 1-1 mot Nederländerna i premiären följdes upp av en krampaktig insats mot Schweiz där det till slut blev 2-1-seger. I sista gruppspelsmatchen jagades mål för att säkra gruppsegern och de kom då Sverige vann med 5-0. Många hoppades då att det lossnat för svenskorna men kvartsfinalen mot Belgien var inget som får England att darra. Sverige kunde dock få in ett segermål till slut och vann med 1-0. Du kan också ta emot en oddsbonus om du vill spela på matchen.

Blir tufft för Sverige

Hjärtat hoppas givetvis på Sverige. Det kan dock bli tufft mot värdnationen som visat fin form. Men Sverige har vunnit mot England i medaljmatcher förut. Nu hoppas vi de kan lyckas med detsamma. Brittisk press har som vanligt varit extremt arrogant och tagit ut segern i förskott. Vi tror det kan bli oerhört jämnt och att förlängning kommer att krävas för att få fram en vinnare även om oddsen håller England som favoriter. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan England och Sverige till oddset 3,60 hos Snabbare.

Vårt speltips: Oavgjort under ordinarie tid mellan England – Sverige till oddset 3,60 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på fobolls-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com