England vs Sverige – Oddstips fotbolls-EM 2022

Sverige ska spela semifinal i fotbolls-EM 2022 men får det tufft. Laget har inte imponerat i detta mästerskap även om de lyckats ta sig till semifinal. Nu väntar värdnationen England som tog sig till semifinal efter att ha vunnit mot Spanien med 2-1 efter förlängning. Sverige vann mot England i bronsmatchen i VM 2019 men ”Lionesses” är starkare nu än då. Frågan är om Sverige är detsamma?

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på fobolls-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

England är klara favoriter

Det engelska laget är klara favoriter inför matchen enligt oddsen. England inledde med att slå Österrike med 1-0 innan det blev en rejäl överkörning av Norge i en match som slutade 8-0. Därefter kunde England spela avslappnat och vinna mot Nordirland i sista gruppspelsmatchen. I kvartsfinalen mot Spanien var det jämnare. 1-1 efter ordinarie tid gjorde att förlängning krävdes. Först där slog Stanway till och gjorde det avgörande målet som tog värdnationen till semifinal.

Kan Sverige höja sig en nivå?

Sverige har inte imponerat spelmässigt men har nått resultat. 1-1 mot Nederländerna i premiären följdes upp av en krampaktig insats mot Schweiz där det till slut blev 2-1-seger. I sista gruppspelsmatchen jagades mål för att säkra gruppsegern och de kom då Sverige vann med 5-0. Många hoppades då att det lossnat för svenskorna men kvartsfinalen mot Belgien var inget som får England att darra. Sverige kunde dock få in ett segermål till slut och vann med 1-0. Du kan också ta emot en oddsbonus om du vill spela på matchen.

Blir tufft för Sverige

Hjärtat hoppas givetvis på Sverige. Det kan dock bli tufft mot värdnationen som visat fin form. Men Sverige har vunnit mot England i medaljmatcher förut. Nu hoppas vi de kan lyckas med detsamma. Brittisk press har som vanligt varit extremt arrogant och tagit ut segern i förskott. Vi tror det kan bli oerhört jämnt och att förlängning kommer att krävas för att få fram en vinnare även om oddsen håller England som favoriter. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan England och Sverige till oddset 3,60 hos Snabbare.

Vårt speltips: Oavgjort under ordinarie tid mellan England – Sverige till oddset 3,60 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på fobolls-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller