England vs Tyskland – Speltips Final Fotbolls-EM

England och Tyskland gör upp i finalen av sommarens fotbolls-EM för damer. Det har varit en spännande turnering där båda lagen förtjänar att vara i final. För Sveriges del blev det inte bättre än en semifinal och där föll laget tungt mot England med hela 0-4. England har varit otroligt starka och gått igenom hela turneringen och bara släppt in en ett mål. Men Tyskland har också gått rent och också endast släppt in ett mål. Det lär bli en tät batalj i denna final på Wembley.

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på finalen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

England är knappa favoriter

Det lär bli en jämn match mellan England och Tyskland i finalen. England gick rent genom gruppspelet efter segrar med 1-0 mot Österrike, 8-0 mot Norge och 5-0 mot Nordirland. I kvartsfinalen mot Spanien vann de med 2-1 och i semifinalen mot Sverige blev det hela 4-0. Nu hoppas de engelska damerna kunna lyfta pokalen för första gången i ett stort mästerskap.

Tyskland har mer rutin av finaler

Det tyska laget har vunnit EM tidigare till skillnad från England. Nu är de bara en match från att lyckas ännu en gång. Tyskland har imponerat stort i detta EM. Först vann de mot Danmark med 4-0, Spanien med 2-0 och Finland med 3-0 i gruppspelet. Mot Österrike i kvartsfinalen vann de med 2-0 och i semifinalen mot Frankrike med 2-1. Därmed har de också bara ett insläppt mål på hela turneringen vilket givetvis imponerar stort och de har bjudit på en fin fotboll också.

Glöm inte att ta emot en betting bonus om du vill oddsa på tysk seger.

Vem tar guldet?

England är favoriter enligt oddsen hos svensk betting men vi tror faktiskt Tyskland kan ta segern då de har mer rutin av att spela finaler. Därför väljer vi också att spela Tyskland som segrare och får oddset 2,90 hos Snabbare.

Vårt speltips: Tyskland vinner finalen mot England till oddset 2,90 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på finalen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com