England vs Tyskland – Speltips Nations League

Trots att en omgång återstår är England utslagna ur League A från Nations League. Nu återstår det att se om de kan få en seger i den sista betydelselösa matchen mot Tyskland. För Tysklands del finns det heller inget att spela för. Den överraskande förlusten mot Ungern senast gör att laget ligger trea i gruppen utan chans att ta sig vidare som gruppetta. Har ett möte mellan England och Tyskland någonsin varit lika avslaget på förhand?

Datum: 26/9 – 2022
Avsparkstid: 20:45
Arena: Wembley (London)
Domare: D Makkelie (Nederländerna)

Hämta en oddsbonus på Casumo och använd på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

England har varit under isen sedan VM-kvalet

Sedan England tog sig vidare till VM i Qatar har de inte vunnit en enda tävlingsmatch. Fem matcher i Nations League har inneburit dubbla förluster mot Ungern och endast två poäng mot Tyskland och Italien. Efter förlusten senast mot Italien buade de engelska fansen ut Gareth Southgate och nu behöver de med stor sannolikhet prestera bättre för att gjuta självförtroende inför VM 2022.

Tyskland föll tungt senast

En seger mot Ungern hade inneburit att Tyskland varit etta i gruppen inför den avslutande omgången. Men efter 0-1 hemma mot Ungern är Tyskland istället trea utan chans på avancemang. De har samlat ihop sex poäng på fem matcher och kan som bäst bli tvåa i gruppen. Men det ger ingen slutspelsplats så räkna inte med något vidare engagemang från gästerna som dock behöver hitta formen.

Det blir en avslagen match

En match mellan England – Tyskland borde vara en riktig höjdare i fotbollsvärlden. Men vi tror inte det kommer bli särskilt spännande när lagen nu ska ställas mot varandra. England har fortfarande inte vunnit i Nations League denna omgången och är redan klara att åka ur serien. Oddsen inom svensk betting visar på att det blir jämnt och vi tror att det inte går att skilja lagen åt. Därför spelar vi att matchen mellan England och Tyskland slutar oavgjort till oddset 3,44 hos Casumo.

Vårt speltips: Matchen mellan England – Tyskland slutar oavgjort till oddset 3,44 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus på Casumo och använd på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller