England vs USA – Speltips VM 2022

Rashford speltips Vm 2022 England USAEngland inledde sitt VM-äventyr på bästa sätt genom att spela en förlösande fotboll som ledde till en seger med 6-2 över Iran. Bäst av alla var Bellingham men det fanns mycket positivt att ta med sig för ”Three Lions”. Nu väntar ett möte mot USA som stod för en oerhört bra första halvlek mot Wales men tappade ledningen i slutet och spelade 1-1. Nu återstår det att se om England håller för favoritskapet och kan säkra en plats i åttondelsfinal vilket en seger gör.

Datum: 25 november 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Domare: J Valenzuela (Venezuela)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

England är favoriter

England såg riktigt fina ut i matchen mot Iran och bäst av alla var Arsenals Saka. Men även inbytte trion Rashford, Foden och Grealish gjorde poäng och det ser därför ut att kunna bli ett riktigt roligt mästerskap för ”Three Lions”. Deras enda frågetecken är i backlinjen där det inte riktigt finns den kvalitet som i övriga lagdelar. Men det bör räcka mot USA i VM 2022.

USA får ta med sig första halvlek

USA har haft två olika ansikten i detta VM. I första halvlek mot Wales var jänkarna totalt överlägsna och stod för en fin fotboll. De hade också 1-0 i halvtid. Men i andra halvlek raserade allt samman och till slut tappade också in kvitteringen. Nu gäller det att de tar poäng mot England för att ha bra utgångsläge inför sista matchen mot Iran. Har de vad som krävs?

England tar hem det

England har ett oerhört starkt lag i detta VM och de är också favoriter att vinna mot USA. Oddsen inom svensk betting visar att det blir seger för England vilket vi också tror. Därför spelar vi att England vinner mot USA till oddset 1,57 hos Betsson.

Vårt speltips: England vinner över USA till oddset 1,57 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller