Espanyol vs Celta Vigo – La Liga

Hemmalaget Espanyol

Vi hoppas på en rolig fotboll då båda lagen har många unga talangfulla spelare i sina trupper. Pablo Piatti är Espanyols mest farliga målskytt och i laget finns det fler som kan göra mål. Tyvärr har säsongen startat riktigt svagt för Espanyol men det har mest berott på skador i truppen som har inneburit att de inte kommit upp i full kapacitet.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De här skadorna har gjort att laget bara har 1 poäng med sig från sina tre spelade matcher. Men Espanyol har inte fått chansen ännu att spela med sin bästa trupp utan har fått spela så bra som det har gått.

Bortalaget Celta Vigo

Celta Vigo har också fått ihop en intressant trupp i år och dem ser riktigt farliga ut när de spelar sin fina anfallsfotboll. Den spelare som verkligen har fångat vårt intresse i Celtas trupp är Maxi Gomez. Det är en tjugoettåring som aldrig tidigare har spelat utanför Uruguay men som redan nu har tre mål på sitt konto.

Iagos Aspas har ännu inte gjort något mål och där har Celta Vigo ett bra sparkapital när han väl kommer igång med målskyttet. Även försvarsspelet ser bättre ut i år än det såg ut under förra säsongen.

Så här tänker vi

Espanyol har fått fram ett intressant lag men skador stoppar lagets fulla potential. Vi väljer att spela på Celta Vigo vinst eller oavgjort insatsen tillbaka till oddset 2.30 hos Mybet.

Vårt speltips: Celta Vigo vinst eller oavgjort insatsen tillbaka hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar