Espanyol vs FC Barcelona – Copa del Rey

Blickarna riktas mot Katalonien när derby väntar mellan Espanyol och Barcelona i Copa del rey. Oslagbara Barcelona leder Labarcelona fc Liga i överlägsen stil gentemot Madrid-lagen och har även enkelt tagit sig till åttondelsfinalen i cupen. Nu är det dags för första mötet av två i spanska cupens åttondelsfinal och Barcelona är extrema favoriter.

Hämta din välkomstbonus på 3000 kronor hos ComeOn

Hemmalaget Espanyol

Espanyol har gått bra på slutet med tre raka matcher utan förlust men trots den goda formen huserar laget på en 14:e plats i tabellen. Nu väntar rivalen och mardröms-motståndaren FC Barcelona hemma på Estadi Cornella. Drömmen om cuptiteln är långt borta men för att inte få den totalt krossad krävs en hjälteinsats i morgondagens match. Espanyols senaste seger mot Barcelona var i en träningsmatch 2016 när man vann med 1-0.

Bortalaget FC Barcelona

Efter försäljningen av Neymar inför säsongen har Barcelona gått som tåget och en viss Lionel Messi har verkligen hittat storformen igen. Ligan känns redan avgjord, framförallt när Real Madrid sinar som de gjort hittills. “Barca” vill ta många titlar i år efter en ganska medioker fjolårssäsong och att ta sig förbi Espanyol är bara en självklarhet för Messi, Suarez och grabbarna.

Så här tänker vi

Barca är alldeles för bra för Espanyol och ska inte ha några problem att besegra sin stadsrival. Espanyol har bara gjort ett mål på lagets fyra senaste möten i tävlingsmatcher och ingenting talar för att laget ska kunna hota sin storebror. Även om Barcelona har chansen att avgöra i returmötet på hemmaplan vinner laget ganska komfortabelt i morgondagens cupmatch. Vi hämtar oddset 1,32 hos ComeOn på att Barcelona besegrar Espanyol på bortaplan.

Vårt speltips: Barcelona vinner mot Espanyol till oddset 1,32 hos Comeon

Johan Eriksson – redaktör svenskbetting.com
          

Tagged with:

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com