Espanyol vs FC Barcelona – Copa del Rey

Blickarna riktas mot Katalonien när derby väntar mellan Espanyol och Barcelona i Copa del rey. Oslagbara Barcelona leder Labarcelona fc Liga i överlägsen stil gentemot Madrid-lagen och har även enkelt tagit sig till åttondelsfinalen i cupen. Nu är det dags för första mötet av två i spanska cupens åttondelsfinal och Barcelona är extrema favoriter.

Hämta din välkomstbonus på 3000 kronor hos ComeOn

Hemmalaget Espanyol

Espanyol har gått bra på slutet med tre raka matcher utan förlust men trots den goda formen huserar laget på en 14:e plats i tabellen. Nu väntar rivalen och mardröms-motståndaren FC Barcelona hemma på Estadi Cornella. Drömmen om cuptiteln är långt borta men för att inte få den totalt krossad krävs en hjälteinsats i morgondagens match. Espanyols senaste seger mot Barcelona var i en träningsmatch 2016 när man vann med 1-0.

Bortalaget FC Barcelona

Efter försäljningen av Neymar inför säsongen har Barcelona gått som tåget och en viss Lionel Messi har verkligen hittat storformen igen. Ligan känns redan avgjord, framförallt när Real Madrid sinar som de gjort hittills. “Barca” vill ta många titlar i år efter en ganska medioker fjolårssäsong och att ta sig förbi Espanyol är bara en självklarhet för Messi, Suarez och grabbarna.

Så här tänker vi

Barca är alldeles för bra för Espanyol och ska inte ha några problem att besegra sin stadsrival. Espanyol har bara gjort ett mål på lagets fyra senaste möten i tävlingsmatcher och ingenting talar för att laget ska kunna hota sin storebror. Även om Barcelona har chansen att avgöra i returmötet på hemmaplan vinner laget ganska komfortabelt i morgondagens cupmatch. Vi hämtar oddset 1,32 hos ComeOn på att Barcelona besegrar Espanyol på bortaplan.

Vårt speltips: Barcelona vinner mot Espanyol till oddset 1,32 hos Comeon

Johan Eriksson – redaktör svenskbetting.com
          

Tagged With :