Espanyol vs Levante – La Liga

Hemmalaget Espanyol

Espanyol har startat ganska svagt men har börjat hitta tillbaka till formen och i Barcelona på sin hemmaarena är dem alltid starka. Laget ser ut att vara på väg uppåt och de har inte förlorat alltför många spelare under sommaren och med tanke på det och att de var ett stabilt lag på den övre halvan förra året gör att vi tror att de kommer spela minsta lika bra i år.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mot Real Madrid spelade dem riktigt bra och spelade jämnt stundtals med dem under stora delar av matchen. De motståndare dem nu kommer att möta kommer alla att vara lite lättare än Real Madrid.

Bortalaget Levante

Levantes säsong startade lite tvärtom jämfört med Espanyol. De spelade stark i upptakten och i inledningen av La Liga men har sedan dess börjat spela allt mer märkligt. Nu har dem spelat två dåliga matcher på rad och det gäller för laget att de snabbt kan studsa tillbaka till vinnarspåret igen.

Levante som ganska enkelt vann andraligan förra året och som genast fick med sig några enkla segrar i början av säsongen har nu spelat allt sämre. Det finns tendenser i laget att spela bra men kanske är det bara självförtroendet bland spelarna som saknas och en seger idag kan ändra på det.

Så här tänker vi

Levante kommer ta fler poäng i år men vi tror inte det blir mot Espanyol på deras hemmaplan så vi väljer att spela Espanyol för vinst till oddset 1.78 hos Mybet

Vårt speltips: Espanyol för vinst till oddset 1.78 hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com