Espanyol vs Levante – La Liga

Hemmalaget Espanyol

Espanyol har startat ganska svagt men har börjat hitta tillbaka till formen och i Barcelona på sin hemmaarena är dem alltid starka. Laget ser ut att vara på väg uppåt och de har inte förlorat alltför många spelare under sommaren och med tanke på det och att de var ett stabilt lag på den övre halvan förra året gör att vi tror att de kommer spela minsta lika bra i år.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mot Real Madrid spelade dem riktigt bra och spelade jämnt stundtals med dem under stora delar av matchen. De motståndare dem nu kommer att möta kommer alla att vara lite lättare än Real Madrid.

Bortalaget Levante

Levantes säsong startade lite tvärtom jämfört med Espanyol. De spelade stark i upptakten och i inledningen av La Liga men har sedan dess börjat spela allt mer märkligt. Nu har dem spelat två dåliga matcher på rad och det gäller för laget att de snabbt kan studsa tillbaka till vinnarspåret igen.

Levante som ganska enkelt vann andraligan förra året och som genast fick med sig några enkla segrar i början av säsongen har nu spelat allt sämre. Det finns tendenser i laget att spela bra men kanske är det bara självförtroendet bland spelarna som saknas och en seger idag kan ändra på det.

Så här tänker vi

Levante kommer ta fler poäng i år men vi tror inte det blir mot Espanyol på deras hemmaplan så vi väljer att spela Espanyol för vinst till oddset 1.78 hos Mybet

Vårt speltips: Espanyol för vinst till oddset 1.78 hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar