Everton vs Arsenal – Premier League

Hemmalaget Everton

Everton lyckades inte ta sig ur sin svit att inte vinna genom förlusten lördags mot Watford som trots att de låg under mot Everton lyckades komma tillbaka och vinna matchen med 3-2. Det hjälpte inte att Romelu Lukaku gjorde allt i sin makt för sitt Everton.

Den här förlusten innebär att man är uppe i fem matcher utan vinst och man har bara vunnit en match av deras 11 matcher. Sex av de elva matcherna har dessutom slutat i förlust vilket gör att de för närvarande är på en niondeplats i ligan.

Bortalaget Arsenal

För Arsenals del kommer matchen mot Everton lämpligt. De vann enkelt mot Stoke med 3-1  i lördags och det innebar fyra raka vinster från de fem senaste och för en kort stund låg man etta i tabellen innan Chelsea vann i söndags.

På bortaplan har man ännu inte förlorat den här säsongen och av elva bortamatcher har man vunnit hela åtta stycken. När de inte vann var motståndarna också svåra såsom till exempel Leicester, Manchester United och PSG.

Så här tänker vi

Med Arsenals facit i år på bortaplan så spelar vi Vinst för Arsenal och Båda lagen gör mål till oddset 3.60 hos redbet.

Vårt speltips: Vinst för Arsenal och Båda lagen gör mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com