Everton vs Chelsea – Speltips Premier League

Premiärhelgen fortsätter i Premier League och det ser ut att bli en intressant drabbning mellan Everton och Chelsea. Gästerna är klara favoriter enligt oddsen då Everton hade en direkt svag säsong förra året och var inblandade i bottenstriden hela vägen in i slutet. Men till slut lyckades de hålla sig kvar i Premier League.

Hämta en oddsbonus hos Speedybet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Everton är ett lag på ingång

Everton hade en väldigt tuff säsong förra året och ett tag såg det ut som att de skulle åka ur Premier League. Men efter en hyfsad avslutning tog laget de poäng som krävdes för att säkra ett nytt kontrakt. Nu är frågan om de har vad som krävs för att nå en högre placering. Det blir i alla fall en tuff premiär mot Chelsea.

Chelsea siktar på toppen

Chelsea hade en helt okej säsong utan att imponera allt för mycket. De slutade trea i ligan och var inte riktigt nära toppen. Det blev en titellös säsong efter att året innan vunnit Champions League. Nu är frågan om Chelsea kan ta ett nytt steg och utmana på riktigt om titeln. Då behövs det en bra start och matchen borta mot Everton borde de klara av att vinna.

Så slutar matchen

Det ser ut att bli en intressant match mellan Everton och Chelsea. Oddsen inom svensk betting pekar på att Chelsea vinner. Det är något vi tror kan bli fallet även om Chelsea saknar Timo Werner. Dock ska det sägas att Everton har tre raka segrar mot Chelsea på hemmaplan och inte har förlorat mot Londonklubben sedan 2017 på hemmaplan. Men vi tror trots detta att Chelsea har vad som krävs. Därför spelar vi också Chelsea som vinnare till oddset 1,65 Speedybet.

Vårt speltips: Chelsea vinner borta mot Everton till oddset 1,65 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com