Everton vs Crystal Palace – Premier League

Hemmalaget Everton

everton-vs-crystal-palaceEverton har startar riktigt bra den här säsongen men man har tagit några smällar de senaste veckorna. Man har förlorat på hemmaplan mot Norwich i Liga Cupen och man såg inte bra ut i den matchen och spelet var krampaktigt.

Men totalt sett är man i bra form med fem vunna matcher, en oavgjord match och två förluster på de senaste 8 matcherna. Trots förlusten i helgen så ligger man ändå på en fin 5de plats i tabellen.

Bortalaget Crystal Palace

Även Crystal Palace har spelat bra och fått till en bra säsongsinledning. Dock så hade man en ungefär likadan inledning förra året innan man dök ner till nya bottennivåer. Man spelade så dåligt att man blev tvungen att kvala för att hålla sig kvar i Premier League vilket de klarade.

Man har förlorat mot West Brom med 1-0 och mot Tottenham men sedan vann man över Blackpool med 2-0 i liga cupen. Första Premier League poängen tog man mot Bournemouth genom att spela oavgjort.

Så här tänker vi

Vi tror en öppen match med lag som har bra självförtroende just nu och spelar därför Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos redbet.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com