Everton vs Crystal Palace – Premier League

Hemmalaget Everton

everton-vs-crystal-palaceEverton har startar riktigt bra den här säsongen men man har tagit några smällar de senaste veckorna. Man har förlorat på hemmaplan mot Norwich i Liga Cupen och man såg inte bra ut i den matchen och spelet var krampaktigt.

Men totalt sett är man i bra form med fem vunna matcher, en oavgjord match och två förluster på de senaste 8 matcherna. Trots förlusten i helgen så ligger man ändå på en fin 5de plats i tabellen.

Bortalaget Crystal Palace

Även Crystal Palace har spelat bra och fått till en bra säsongsinledning. Dock så hade man en ungefär likadan inledning förra året innan man dök ner till nya bottennivåer. Man spelade så dåligt att man blev tvungen att kvala för att hålla sig kvar i Premier League vilket de klarade.

Man har förlorat mot West Brom med 1-0 och mot Tottenham men sedan vann man över Blackpool med 2-0 i liga cupen. Första Premier League poängen tog man mot Bournemouth genom att spela oavgjort.

Så här tänker vi

Vi tror en öppen match med lag som har bra självförtroende just nu och spelar därför Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos redbet.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos redbet.

Lämna en kommentar