Everton vs Fulham – Premier League

FC EvertonPrecis som inför förra säsongen var förhoppningarna stora på att Everton skulle gå bra i säsongens Premier League. Precis som ifjol har man inlett säsongen tveksamt och ligger tolva i tabellen på 6 poäng på lika många matcher. Nu ställs man mot Fulham som ligger bakom de blåa i tabellen men har självförtroende efter att ha slagit ut Millwall i Carabao Cup i veckan.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Everton

Everton var obesegrade efter fyra omgångar men hade bara mäktat med en seger. Istället har man tappat poäng mot Wolves, Bournemouth och Huddersfield genom att spela oavgjort. I de två senaste matcherna mot West Ham och Arsenal har laget dessutom förlorat. Man behöver rycka upp sig rejält om det ska bli en rolig säsong och Europaspel nästa säsong vilket varit ett tydligt mål.

Bortalaget Fulham

Nykomlingen Fulham gör comeback i högstaligan efter några års frånvaro och man har visat att man satsar på att hänga kvar. Visst inledde man två raka förluster mot Crystal Palace och Tottenham. Men därefter besegrade man Burnley och har kryssat mot Watford och Brighton. Laget är dessutom vidare i Carabao Cup efter att ha slagit ut Exeter följt av Millwall.

Så här tänker vi:

Fulham har aldrig vunnit på Goodison Park trots 27 försök. Naturligtvis vill man bryta den tråkiga trenden men Everton har självklart andra planer. Fulham har Gylfi Sigurdsson som alltid är ett hot och dessutom en Aleksandr Mitrovic som gjort mål i två raka matcher. Evertom är dock snäppet vassare på pappret och kan man få det att lossna är man ett bättre lag än Fullham. Vi tror att Everton är snäppet vassare och väljer att spela hemmaseger till oddset 1,75 hos Unibet.

Vårt speltips: Everton vinner över Fulham till oddset 1,75 hos Unibet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com