Everton vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Everton

Everton lyckades ta sig ur sin förlustsvit på ett helt otroligt vis och det genom en vinst med 2-1 mot Arsenal. Ett Arsenal som såg oslagbara ut innan den matchen och som var i vansinnigt bra form så det var extra bra gjort av Everton. Idag möter man ärkerivalerna Liverpool och det är ett Liverpool som ser ut att fightas om ligatiteln den här säsongen.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Evertons dåliga form så här långt är ganska konstig och svårt att förstå. Ronald Koemans mannar startade säsongen riktigt bra men har sen dess bara lyckats vinna två matcher av tolv möjliga.

Bortalaget Liverpool

Liverpool lyckades ta sig ur en två matcher lång förlustsvit genom 3-0 vinsten över Middlesbrough. Men den oavgjorda matchen mot West Ham som slutade 2-2 och förlust matchen mot Bournemouth som slutade 4-3 sitter nog kvar i deras huvuden.

Liverpools Adam Lallana ser ut att vara i fortsatt bra form och han gjorde två mål i förra veckan och en assist ovanpå det. Han har nu gjort sex mål den här säsongen.

Så här tänker vi

Vi tror det blir en målrik match och vi väljer spelet Över 2.5 mål Och Båda lagen gör mål till oddset 3.20 hos Unibet

Vårt speltips: Över 2.5 mål Och Båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com