FC Barcelona vs Atletico Madrid – Copa del Rey

Hemmalaget FC Barcelona

Detta är den andra matchen i mötena mellan FC Barcelona och Atletico Madrid och det var FC Barcelona som tog ett stort kliv mot att vinna Copa del Ray när man besegrade Atletico Madrid med 2-1 på bortaplan. Målen gjordes av lagets stjärnor Messi och Suarez.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den senaste matchen spelade man på ett övertygande sätt och man vann mot Athletic Bilbao med 3-0 och formen just nu är mäktiga fem vinster och en oavgjord på de senaste sex matcherna.

Bortalaget Atletico Madrid

För Atletico Madrids del har det gått sämre än vad laget är vant vid. Så det är säkert så att de kommer att försöka ställa till det på Nou Camp så att man vinner någonting i år. Målskyttet fungerar väl och de har gjort mål på tio matcher av tolv möjliga.

I förra matchen som man spelade vann man också på ett förtroendegivande sätt då man vann mot Leganes med 2-0 och Fernando Torres blev tvåmålsskytt.

Så här tänker vi

Det blir nog en öppen och fartfylld match som blir rolig att titta på. Vi väljer spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com