FC Barcelona vs Atletico Madrid – La Liga

Hemmalaget FC Barcelona

fc-barcelona-vs-atletico-madridTrycket på både FC Barcelona och Atletico Madrid är höga nu när Real Madrid ångar på uppe i toppen. La Liga har genom åren blivit alltmer jämn och intressant ur åskådarnas ögon.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

FC Barcelona kommer självklart sikta på seger men nu har man redan förlorat i år och det mot nykomlingarna Alaves i den förra matchen på hemmaplan. Men om man förlorade mot Alaves så vann man helt solklart i Champions League gruppmatchen mot Celtic med klara 7-0 och 5-1 mot Leganes.

Bortalaget Atletico Madrid

Även Atletico Madrid har öst in mål och är i ett målstim just nu. Detta är inte vanligt för Atletico Madrid men man har gjort 9 mål på 130 minuter fotboll. Mot Celta Vigo gjorde man en fin andra halvlek  som innebar 4-0 och mot Sporting vann man med 5-0 nu i Lördags.

Vi fick också se att samarbetet Griezmann och Gameiro börjar fungera riktigt bra när både också gjorde mål. Även Fernando Torres gjorde två mål efter att ha suttit på bänken inledningsvis.

Så här tänker vi

Detta kommer bli fullt ös medvetslös och passningsspel vi bara ser i tv-spel så luta dig tillbaka och njut efter att lagt spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.8 hos mybet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos mybet