FC Barcelona vs Atletico Madrid – La Liga

Hemmalaget FC Barcelona

fc-barcelona-vs-atletico-madridTrycket på både FC Barcelona och Atletico Madrid är höga nu när Real Madrid ångar på uppe i toppen. La Liga har genom åren blivit alltmer jämn och intressant ur åskådarnas ögon.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

FC Barcelona kommer självklart sikta på seger men nu har man redan förlorat i år och det mot nykomlingarna Alaves i den förra matchen på hemmaplan. Men om man förlorade mot Alaves så vann man helt solklart i Champions League gruppmatchen mot Celtic med klara 7-0 och 5-1 mot Leganes.

Bortalaget Atletico Madrid

Även Atletico Madrid har öst in mål och är i ett målstim just nu. Detta är inte vanligt för Atletico Madrid men man har gjort 9 mål på 130 minuter fotboll. Mot Celta Vigo gjorde man en fin andra halvlek  som innebar 4-0 och mot Sporting vann man med 5-0 nu i Lördags.

Vi fick också se att samarbetet Griezmann och Gameiro börjar fungera riktigt bra när både också gjorde mål. Även Fernando Torres gjorde två mål efter att ha suttit på bänken inledningsvis.

Så här tänker vi

Detta kommer bli fullt ös medvetslös och passningsspel vi bara ser i tv-spel så luta dig tillbaka och njut efter att lagt spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.8 hos mybet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com