FC Barcelona vs Celtic – Champions League

Hemmalaget FC Barcelona

fc-barcelona-vs-celticFC Barcelona gjorde kanske inte sin bästa match det här året när man förra veckan mötte Alaves. En match som FC Barcelona förlorade med 2-1 men å andra sidan har Alaves spelat bra tidigare när man mötte Atletico Madrid och kryssade den matchen. Men förmodligen är detta årets shock i Spanien just nu.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I matchen mot Alaves låg man under med ett mål långt in i första halvlek innan Jeremy Mathieu kunde kvittera. Men när det återstod 25 minuter kvar av matchen gjorde Ibai Gomez lagets andra mål och än en gång ledde man matchen.

Bortalaget Celtic

För Celtics del har spelet varit stundtals lysande under den nya tränare Brendan Rodgers. Förra veckan krossade man värsta rivalen Rangers med hela 5-1 och det var första gången man gjorde det sedan återkomsten till högsta ligan.

Den här segern innebar den 8 vinster, 1 oavgjord och två förluster på den senaste 11 matcherna. Men alla lagets förluster har kommit på just bortamatcher i Champions League. Men positivt är att man har gjort mål i 9 matcher av 11 möjliga och alla segrar börjar med ett mål.

Så här tänker vi

Förmodligen vinner FC Barcelona matchen då man är historiskt svårslagna på hemmaplan men vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.6 hos betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com