FC Barcelona vs Celtic – Champions League

Hemmalaget FC Barcelona

fc-barcelona-vs-celticFC Barcelona gjorde kanske inte sin bästa match det här året när man förra veckan mötte Alaves. En match som FC Barcelona förlorade med 2-1 men å andra sidan har Alaves spelat bra tidigare när man mötte Atletico Madrid och kryssade den matchen. Men förmodligen är detta årets shock i Spanien just nu.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I matchen mot Alaves låg man under med ett mål långt in i första halvlek innan Jeremy Mathieu kunde kvittera. Men när det återstod 25 minuter kvar av matchen gjorde Ibai Gomez lagets andra mål och än en gång ledde man matchen.

Bortalaget Celtic

För Celtics del har spelet varit stundtals lysande under den nya tränare Brendan Rodgers. Förra veckan krossade man värsta rivalen Rangers med hela 5-1 och det var första gången man gjorde det sedan återkomsten till högsta ligan.

Den här segern innebar den 8 vinster, 1 oavgjord och två förluster på den senaste 11 matcherna. Men alla lagets förluster har kommit på just bortamatcher i Champions League. Men positivt är att man har gjort mål i 9 matcher av 11 möjliga och alla segrar börjar med ett mål.

Så här tänker vi

Förmodligen vinner FC Barcelona matchen då man är historiskt svårslagna på hemmaplan men vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.6 hos betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsafe.com