FC Barcelona vs Juventus – Champions League

Hemmalaget FC Barcelona

FC Barcelona är nog det lag av dem båda som genomgått störst förändring sedan förra säsongen och då tänker vi på att de sålde Neymar för rekordsummor till PSG. Därefter har de köpt in spelare såsom Ousmane Dembele för en miljard men även spelarna Paulinho, Nelson Semedo, ochGerard Deulofeu har tillkommit.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Än så länge har inte Barcelonas spel drabbats alltför mycket av Neymars försvinnande och till exempel krossade dem de lokala motståndarna Espanyol med hela 5-0 i helgen. Nu har dem vunnit tre matcher av tre möjliga och fått en mycket bra start på årets La Liga. Återigen är det Messi som löser Barcelonas problem och han har redan kommit upp i fem mål på tre matcher med hattrick i den senaste matchen.

Bortalaget Juventus

Juventus som spelade med ett vattentätt försvarsspel när de slog ut Barcelona från Champions League förra året. Sedan tog dem sig till final och där blev det torsk mot ett annat spanskt lag nämligen Real Madrid. Men sedan dess har det hänt en hel del med laget. Förra året blev de kända för att inte släppa in många bollar bakom sig och deras fina försvarsspel kom till sin rätt. Återstår att se om det försvarsspelet finns bevarat i år också med de förändringar som de har gjort i åtanke.

Så här tänker vi

Även om Juventus är ett bra lag så har vi valt att tro mer på årets upplaga av Barcelona. Vi väljer att spela FC Barcelona för vinst till oddset 1.89 hos Betser

Vårt speltips: FC Barcelona för vinst hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com