FC Barcelona vs Juventus – Champions League

Hemmalaget FC Barcelona

FC Barcelona är nog det lag av dem båda som genomgått störst förändring sedan förra säsongen och då tänker vi på att de sålde Neymar för rekordsummor till PSG. Därefter har de köpt in spelare såsom Ousmane Dembele för en miljard men även spelarna Paulinho, Nelson Semedo, ochGerard Deulofeu har tillkommit.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Än så länge har inte Barcelonas spel drabbats alltför mycket av Neymars försvinnande och till exempel krossade dem de lokala motståndarna Espanyol med hela 5-0 i helgen. Nu har dem vunnit tre matcher av tre möjliga och fått en mycket bra start på årets La Liga. Återigen är det Messi som löser Barcelonas problem och han har redan kommit upp i fem mål på tre matcher med hattrick i den senaste matchen.

Bortalaget Juventus

Juventus som spelade med ett vattentätt försvarsspel när de slog ut Barcelona från Champions League förra året. Sedan tog dem sig till final och där blev det torsk mot ett annat spanskt lag nämligen Real Madrid. Men sedan dess har det hänt en hel del med laget. Förra året blev de kända för att inte släppa in många bollar bakom sig och deras fina försvarsspel kom till sin rätt. Återstår att se om det försvarsspelet finns bevarat i år också med de förändringar som de har gjort i åtanke.

Så här tänker vi

Även om Juventus är ett bra lag så har vi valt att tro mer på årets upplaga av Barcelona. Vi väljer att spela FC Barcelona för vinst till oddset 1.89 hos Betser

Vårt speltips: FC Barcelona för vinst hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar