FC Barcelona vs Juventus – Champions League

Hemmalaget FC Barcelona

FC Barcelona fortsätter att spela uruselt på bortaplan under Champions League spelet den här säsongen. Man blev ordentlig slagen i Turin när Juventus kom undan med hela 3-0 och ser klara ut för semi-finalerna. Men detta är inte ett lag som andra lag så fortfarande har FC Barcelona en bra chans att på något vis ta sig igenom detta hinder.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

FC Barcelona låg under mot Paris Saint Germain med 4-0 efter sin bortamatch men kunde vända på steken på sina hemmaarena och slutresultatet blev 6-5.

Bortalaget Juventus

Juventus är dock inte samma slags lag som PSG utan bygger hela sitt spel på en stark defensiv och med perfekt avvägda anfall och det verkar otroligt att de skulle släppa in så många mål som FC Barcelona behöver för att ta sig förbi. Juventus vann matchen efter mötet med FC Barcelona då man mötte Pescara och slutresultatet där blev 2-0.

Så här tänker vi

Det blir en svår match för FC Barcelona och vi väljer att spela Över 2.5 mål och båda lagen gör mål till oddset 2.25 hos LeoVegas

Vårt speltips: Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com