FC Barcelona vs Leganes – La Liga

Hemmalaget FC Barcelona

FC Barcelona hade kanske sin historiskt sämsta match när de mötte Paris Saint-Germain i Champions League och förlorade med otroliga 4-0. Och ska sanningen fram kunde det ha slutat mycket värre. Nu kan man inte förvänta sig att Leganes ska ha samma anfallsklass som det PSG har.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Ett FC Barcelona som är bittra efter den sortens förlust är ett lag man helst inte ska möta. Det kan vara värt att komma ihåg att de vann med hela 6-0 över Alaves förra helgen och Alaves är inget dåligt lag. Kanske är Luis Enrques dagar räknade i FC Barcelona men de kommer inte att ge upp kampen om ligatiteln ännu.

Bortalaget Leganes

Leganes har bara gjort 0.60 mål per match den här säsongen och det är det sämsta målsnittet i La Ligas historia. De har också släppt in 2 mål eller fler i de senaste sex matcherna av sju möjliga. Så idag måste försvarsspelet verkligen vara skärpta annars kan det gå riktigt illa.

Så här tänker vi

Ingen tvekan om att ett revanschlystet FC Barcelona kommer att gasa för fullt idag och vi väljer att spela Barcelona -2.5 mål till oddset 1.75 hos comeon

Vårt speltips:  Barcelona -2.5 mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com