FC Barcelona vs Leganes – La Liga

Hemmalaget FC Barcelona

FC Barcelona hade kanske sin historiskt sämsta match när de mötte Paris Saint-Germain i Champions League och förlorade med otroliga 4-0. Och ska sanningen fram kunde det ha slutat mycket värre. Nu kan man inte förvänta sig att Leganes ska ha samma anfallsklass som det PSG har.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Ett FC Barcelona som är bittra efter den sortens förlust är ett lag man helst inte ska möta. Det kan vara värt att komma ihåg att de vann med hela 6-0 över Alaves förra helgen och Alaves är inget dåligt lag. Kanske är Luis Enrques dagar räknade i FC Barcelona men de kommer inte att ge upp kampen om ligatiteln ännu.

Bortalaget Leganes

Leganes har bara gjort 0.60 mål per match den här säsongen och det är det sämsta målsnittet i La Ligas historia. De har också släppt in 2 mål eller fler i de senaste sex matcherna av sju möjliga. Så idag måste försvarsspelet verkligen vara skärpta annars kan det gå riktigt illa.

Så här tänker vi

Ingen tvekan om att ett revanschlystet FC Barcelona kommer att gasa för fullt idag och vi väljer att spela Barcelona -2.5 mål till oddset 1.75 hos comeon

Vårt speltips:  Barcelona -2.5 mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar