FC Barcelona vs Manchester City – Champions League

Hemmalaget FC Barcelona

fc-barcelona-vs-manchester-cityFör Barcelonas del är kvällens match säkert speciell då man ställs på forne Barca tränaren Pep Guardiola. Säkert har många av spelarna fått spela sin första match efter att ha blivit uttagna av just Pep Guardiola. En av dom spelarna är Lionel Messi som fick mer speltid när Pep tog över som tränare.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den lille Argentinaren har sedan dess blommat ut till världens bästa spelare och han gjorde sin återkomst efter en skada i Lördags. Då gjorde Messi FC Barcelonas sista mål när man vann över Deportivo med 4-0. Nu måste Manchester City se upp med både Messi, Neymar och Surarez.

Bortalaget Manchester City

Detta är självklart en speciell match även för Pep när han får möta sitt eget lag där han har fostrats, spelat och tränat för. Manchester Citys försvarsspelare kommer verkligen att få bekänna färg i matchen då man möter världens bästa trio. Så som Manchester Citys försvar har sett ut tidigare då man har släppt in mål i 9 matcher av 13 möjliga är det viktigt att man spelar tätt på Barcelonas anfallare.

Mot Celtic släppte man in tre mål i Champion League matchen som slutade 3-3 och avslutade Manchester Citys segersvit om 3 matcher.

Så här tänker vi

Vi tror att det blir målkalas och spelar Över 3.5 Mål till oddset 1.70 hos comeone

Vi spelar: Över 3.5 Mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com