FC Barcelona vs Olympiakos – Champions League

Hemmalaget FC Barcelona

Det fanns många farhågor inför den här säsongen när dem till exempel inledde med en 5-1 förlust i Spanska Cupen och när dem sålde Neymar för en rekordsumma till Paris. De har dessutom inte lyckats få dem nya spelare de har velat ha in utan fick nöja sig med den lovande Borussia Dortmundspelaren Ousmane Dembele som nästan direkt gick och blev långtidsskadad.

Men trots alla dessa negativa händelser så har FC Barcelona kommit tillbaka på ett positivt sätt och är i dagsläget starkare än vad dem var under förra säsongen. Det blev bara ett oavgjort resultat på bortaplan mot Atletico Madrid men dem är svåra motståndare och innan den matchen hade dem en nio matcher lång vinstsvit. Nu leder dem La Liga med fem poäng.

Bortalaget Olympiakos

Olympiakos har sett ut att få slå ur underläge i den här gruppen och tittar vi på resultaten så stämmer det också. Mot Sporting Lisbon förlorade dem med 3-2 och mot Turin blev det en förlust med 2-0. Nu ligger laget tvärsist i gruppen och frågan är om de kommer att få någon poäng med sig alls från den här gruppen.

I Champions League har dem förlorat åtta matcher av tolv möjliga och inte gjort mål i sex av matcherna men släppt in tjugotre mål.

Så här tänker vi

FC Barcelona ser starka ut och har startat på bästa sätt, så vi väljer att spela FC Barcelona för vinst och noll mål Olympiakos till oddset 1.75 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: FC Barcelona för vinst och noll mål Olympiakos till oddset 1.75 hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com