FC Barcelona vs Paris Saint Germain – Champions League

Hemmalaget FC Barcelona

Det mest chockerande efter första mötet måste ha varit hur enkelt Paris Saint Germain krossade storlaget FC Barcelona utan problem. De flesta trodde på en tät match mellan dessa två lag men med två mål från Angel Di Maria och sedan också mål av Edison Cavani och Julian Draxler fick  man se sig slaget med hela 4-0 i den första matchen.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter den matchen har man kommit tillbaka i stor still och tagit fyra raka segrar i La Liga. Man vann mot Leganes och Atletico Madrid och vann båda matcherna med 2-1.

Bortalaget Paris Saint Germain

Det faktum att Paris Saint Germain lyckades hålla nollan i den första matchen mellan lagen kan spela en avgörande roll i den här matchen. FC Barcelona har släppt in mål i fyra av sex möjliga hemmamatcher. Om Paris Saint Germain kan behålla kylan i försvarsspelet och låta anfallarna få kontra så kan matchen idag få ungefär samma utseende som den på hemmaplan.

Så här tänker vi

Även om Paris Saint Germain lyckades vinna solklart på sin hemmaplan tror vi på FC Barcelona för vinst och Båda lagen gör mål till oddset 2.25 hos Betser

Vårt speltips: FC Barcelona för vinst och Båda lagen gör mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com