FC Barcelona vs Real Betis – La Liga

Hemmalaget FC Barcelona

FC Barcelona kommer till den här matchen efter att ha förlorat supercupen med totalt 5-1 mot rivalen Real Madrid. Real Madrid vilade dessutom flertalet storstjärnor och lyckades ändå vinna ganska enkelt och det bådar inte gått för katalanerna. Nu måste de kanske investera de pengar de har fått för Neymar för att överbrygga det som saknas i laget. Mot ett lag som Real Betis och på hemmaplan skall dem vinna oavsett form men det kommer säkert bli mål åt båda hållen.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

FC Barcelona kommer inte få hjälp av Luis Suarez då han är skadad och inte kommer till spel. Så kvar av MSN som har terroriserat lagen i La Liga de senaste åren återstår bara Messi. De andra anfallarna som finns i laget måste nu visa upp sig från sin bästa sida.

Bortalaget Real Betis

När FC Barcelona och Real Betis möts brukar det bli mål åt båda håll. Detta är något som kanske Real Betis kan nyttja till sin fördel. Real Betis har en ny tränare i Quique Setién som gjorde sitt forna lag Las Palmas till ett lag med vilja att attackera. Säkert kommer han instruera samma sak idag även om motståndet är svårt. Det finns några spelare som är ganska bra i Real Betis och som kan göra mål om de får chansen.

Så här tänker vi

FC Barcelona vinner den här matchen med oddsen på det spelet är för lågt. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar