FC Barcelona vs Real Betis – La Liga

Hemmalaget FC Barcelona

FC Barcelona kommer till den här matchen efter att ha förlorat supercupen med totalt 5-1 mot rivalen Real Madrid. Real Madrid vilade dessutom flertalet storstjärnor och lyckades ändå vinna ganska enkelt och det bådar inte gått för katalanerna. Nu måste de kanske investera de pengar de har fått för Neymar för att överbrygga det som saknas i laget. Mot ett lag som Real Betis och på hemmaplan skall dem vinna oavsett form men det kommer säkert bli mål åt båda hållen.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

FC Barcelona kommer inte få hjälp av Luis Suarez då han är skadad och inte kommer till spel. Så kvar av MSN som har terroriserat lagen i La Liga de senaste åren återstår bara Messi. De andra anfallarna som finns i laget måste nu visa upp sig från sin bästa sida.

Bortalaget Real Betis

När FC Barcelona och Real Betis möts brukar det bli mål åt båda håll. Detta är något som kanske Real Betis kan nyttja till sin fördel. Real Betis har en ny tränare i Quique Setién som gjorde sitt forna lag Las Palmas till ett lag med vilja att attackera. Säkert kommer han instruera samma sak idag även om motståndet är svårt. Det finns några spelare som är ganska bra i Real Betis och som kan göra mål om de får chansen.

Så här tänker vi

FC Barcelona vinner den här matchen med oddsen på det spelet är för lågt. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com