FC Barcelona vs Sevilla – Spanien

Hemmalaget FC Barcelona

FC Barcelona vs SevillaAndra omgången i Spanska Super Cupen och nu tar FC Barcelona emot gästerna Sevilla. Alla lag som spelat på Nou Camp vet hur svårt det är att ta poäng mot FC Barcelona och nu måste man göra minst 2 mål och inte släppa in något för att få till övertidsspel.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Ett effektivt FC Barcelona spelade bra mot Sevilla senast och Luis Suarez gjorde mål och det gjorde även lovande och egna talangen Munir. Dock tvingades man se både Andres Iniesta och Jeremy Mathieu gå av planen på grund av skador.

Bortalaget Sevilla

Som vi skrev ovan måste Sevilla göra något väldigt få lag mäktar med mot FC Barcelona när Barca spelar på hemmaplan. Dels försöka nolla värdarna och dessutom göra två mål. Ett näst intill övermänsligt svårt uppgift men om man gör det så går man stärkta införa framtiden.

Man får inte glömma att Sevilla har många nya spelare och är på gång. Just nu tycker vi att Sevilla är en bit ifrån den form som tog dom till Europa League spel från förra säsongen.

Så här tänker vi

Barcelona tar hem spanska cupen så vi spelar istället Barcelona -1 mål till oddset 1.90 hos betsafe.com

Vi spelar: Barcelona -1 Mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com