FC Barcelona vs Sporting Gijon – La Liga

Hemmalaget FC Barcelona

Normalt sett skulle FC Barcelona inte ha några problem med nästan något lag på hemmaplan men i år har man faktiskt haft det kämpigt på just hemmaplan och mot svagare motstånd. FC Barcelona tog en fin seger mot Atletico Madrid när man vann på bortaplan. Detta gör att man hela tiden ligger precis hack i häl på Real Madrid om segern i La Liga.

Så trots snack om kris i laget så är man hela tiden nära att ta ledningen i serien. Luis Enriques mannar har nu inte förlorat på 17 ligamatcher och troligen tar inte den sviten slut idag.

Bortalaget Sporting Gijon

Sporting Gijon har släppt in två mål i snitt den här säsongen och kommer säkert att få kämpa i dagens match för att hålla borta FC Barcelonas anfallare. Dock så är man inte helt ofarliga framåt och för att vara ett lag från de sex sämsta så gör man av dessa lag mest mål av alla.

Så här tänker vi

FC Barcelona kommer att bli en för svår motståndare för Sporting Gijon så vi väljer att spela FC Barcelona för vinst Och Båda lagen gör mål till oddset 2.15 hos redbet.

Vårt speltips: FC Barcelona för vinst Och Båda lagen gör mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com