FC Barcelona vs Valencia – Copa del Rey

Spanska Cupen har kommit hela vägen till semifinal och det är serieledande FC Barcelona som i förstafc barcelona logga mötet av två ställs mot 3:an Valencia på Camp Nou. En rolig semifinal mellan två topplag men där Barca har fördel av hemmaplan. Vi lär få se ett defensivt Valencia som hoppas på ett bra resultat inför returen en vecka senare. Avgör Barcelona redan i första mötet eller ska vi få uppleva spänning i jakten på finalplatsen.

Hämta din bonus på upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget FC Barcelona

Barca har dominerat spansk fotboll fullständigt 2017/18. Ligan leder man i överlägsen stil och det är inte en fråga angående om utan när laget säkrar titeln. I ligan är man obesegrade och i Copa del Rey har det bara blivit en förlust mot Espanyol men i returmötet visade laget vem som är storebror när man vann med 2-0. Messi och hans lagkamrater ser ut att gå mot en titelfylld säsong där man har chansen på La Liga, Copa del Rey och Champions League. Nu ställs man mot ett topplag på hemmaplan där returen spelas på bortaplan och för att finalen ska vara deras behövs det ett bra resultat ifrån första matchen.

Bortalaget Valencia

Valencia har varit säsongens kanske största överraskning i La Liga och för tillfället ligger man på en mer än godkänt plats som nummer 3 i tabellen. Därför kom storförlusten hemma mot Real Madrid, med 4-1 senast, som en chock senast och frågan är om man lyckas studsa tillbaka när ett ännu svårare motstånd väntar och dessutom på bortaplan. Valencia får det tufft på Camp Nou!

Så här tänker vi

Barcelona vill till finalen och kommer inte att låta Valencia vara ett hinder. Därför kommer det bli många mål av hemmalaget och vi tror att det är här som pengarna tjänas in. Vi hämtar att Barcelona gör mål i bägge halvlekar till oddsen 1,58 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Barca gör mål i båda halvlekar mot Valencia till oddset 1,58 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com