FC Bayern vs Real Madrid – Champions League

bayern loggaEfter en målfest i matchen mellan Liverpool och Roma ser vi med spänning fram mot den moraliska finalen. Matchen mellan Bayern och Real Madrid. Lagen hade nog med största sannolikhet önskat att få både Liverpool och Roma före varandra, men så ser verkligenheten inte ut. Två jämna lag som gör upp en plats i finalen där oavsett utgången i andra semfinalen innebär att Real eller Bayern går in som storfavoriter. Nu väntar första halvlek av 180 minuter + tillägg på den absolut högsta nivån med hela världen som åskådare.

Hämta din välkomstbonus på upp till 2000 kronor hos MyBet

Hemmalaget FC Bayern

FC Bayern har redan säkrat segern i Bundesliga och därför ligger allt fokus på Champions League. Styrelsen valde att förlänga med den rutinerade superduon Arjen Robben och Frank Ribery och de båda måste vara i toppform om det ska bli final för Bayern. Laget har dock visat fin form och imponerat under nygamla tränaren Jupp Heynckes. 73-åringen gjorde comeback efter att Ancelotti fått sparken och tagit tillbaka den totalfotboll han stod vid senaste sejouren.

Bortalaget Real Madrid

Real Madrid har vunnit två raka titlar i Champions League och är nu 180 minuter ifrån en tredje final. Ronaldo har visat hysterisk målform och gjort mål i samtliga Champions League-matcher under säsongen. ”Los Blancos” har fördelen med att avsluta på hemmaplan och kan därför spela på resultat i första matchen. Zidane har visat mästerliga takter under Champions Leauge och det krävs fortsatt taktik på högsta nivå mot rutinerade Heynckes.

Så här tänker vi:

Vi anser att Real Madrid går in som knappa favoriter över två matcher. Nu är det första matchen som gäller och här tror vi att hemmaplan spelar en avgörande roll. Vi väljer därför att spela på hemmaseger för FC Bayern till oddset 1,95 hos Mybet.

Vårt speltips: Bayern besegrar Real Madrid till oddset 1,95 hos MyBet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com