FC Drita vs Malmö FF – Champions League

SupermackanDags för mesta svenska mästarna att äntligen göra entré i Europakvalet och först ut är Kosovo-laget FC Drita. MFF misslyckades rejält förra kvalet när man åkte ut mot FC Vardar men nu är det alltså Kosovo som gäller. Ska Uwe Rösler fortsätta på den fina 4-0-segern borta mot Sirius eller blir det ännu en kräftgång för svenska mästarna?

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget FC Drita

FC Drita tog sig överraskande förbi playoff-stadiet tack vare två raka förlängningssegrar inom loppet av bara några dagar. I den sista matchen mot Gibraltar vann man lite överraskande som rejäl underdog. Nu ställs man mot ett lag som på pappret är mycket bättre men på arenan utanför huvudstaden Prestina är det inte alls säkert att man är sämre än sina motståndare. Laget har inte förlorat på över 30 matcher och även om det är en svag liga är det ett bra motstånd.

Bortalaget Malmö FF

Malmö FF hade en mardröms-vår och sparkade tränaren Magnus Pehrsson. Efter att sportchefen Daniel Andersson rattat skutan några veckor presenterade ”Danne” Uwe Rösler som ny tränare. I första matchen mot Sirius fick vi se effekt direkt när Malmö vann med hela 4-0. Nu gäller det för ”di blåe” att ta med den fina formen in i CL-kvalet och mot FC Drita när det väntar svåra förutsättningar i Kosovo.

Så här tänker vi

Malmö ska bara slå FC Drita även om Kosovo-laget säkerligen underskattas av medier och övriga Sverige. Vi får hoppas att MFF väljer att tänka annorlunda för rent sportsligt ska det bara kunna gå på ett sätt. Vi hoppas och tror att Malmö kammar hem det här och väljer att spela på seger för MFF till oddset 1.31.

Vårt speltips: Malmö vinner över FC Drita till oddset 1.31 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com