FC Köpenhamn vs Apoel – Champions League

Hemmalaget FC Köpenhamn

FC Köpenhamn vs ApoelNu är man riktigt nära att återigen få spela i gruppspelet för första gången sedan 2013. Förra säsongen blev man utslagna i 3de omgången när man försökte kvala till Europa League och det är något som återkommit sedan tidigare också att man åker ut ganska sent i kvalspelet.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen är bra och det är inte bara i Champions League man spelar bra just nu utan det gör man även i den danska inhemska ligan. Man har vunnit 7 matcher av de senaste 9 matcherna.

Bortalaget Apoel

Apoel är inga duvungar när det gäller Europaspel heller. Man tog sig till Europa League förra året efter att man hade blivit utslagna i Champions League kvalet vid samma omgång som i dagens match. Men innan detta så har man också spelat i gruppspelet i Champions League och säsong 2011/12 tog man sig hela vägen till kvartsfinalspel.

Apoel har dock inte haft det lika lätt under sina matcher som FC Köpenhamn har haft och formen är en anings sämre än FC Köpenhamn just nu.

Så här tänker vi

Vi tror att FC Köpenhamn på hemmaplan fixar det här men det här är två lag som håller försvarspelet högt och vi kommer troligen få en målsnål match så vi spelar Under 2.5 mål till oddset 1.85 hos LeoVegas

Vi spelar: Under 2.5 mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com