FC Köpenhamn vs Apoel – Champions League

Hemmalaget FC Köpenhamn

FC Köpenhamn vs ApoelNu är man riktigt nära att återigen få spela i gruppspelet för första gången sedan 2013. Förra säsongen blev man utslagna i 3de omgången när man försökte kvala till Europa League och det är något som återkommit sedan tidigare också att man åker ut ganska sent i kvalspelet.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen är bra och det är inte bara i Champions League man spelar bra just nu utan det gör man även i den danska inhemska ligan. Man har vunnit 7 matcher av de senaste 9 matcherna.

Bortalaget Apoel

Apoel är inga duvungar när det gäller Europaspel heller. Man tog sig till Europa League förra året efter att man hade blivit utslagna i Champions League kvalet vid samma omgång som i dagens match. Men innan detta så har man också spelat i gruppspelet i Champions League och säsong 2011/12 tog man sig hela vägen till kvartsfinalspel.

Apoel har dock inte haft det lika lätt under sina matcher som FC Köpenhamn har haft och formen är en anings sämre än FC Köpenhamn just nu.

Så här tänker vi

Vi tror att FC Köpenhamn på hemmaplan fixar det här men det här är två lag som håller försvarspelet högt och vi kommer troligen få en målsnål match så vi spelar Under 2.5 mål till oddset 1.85 hos LeoVegas

Vi spelar: Under 2.5 mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar