FC Köpenhamn vs FC Porto – Champions League

Hemmalaget FC Köpenhamn

fc-kopenhamn-vs-fc-portoDet har gått bra för FC Köpenhamn i Champions League kvalet och man är fortfarande med i matchen om spel i Champions League. Vad som är än bättre är att man också har avgörandet i egna händer och att man inte behöver lita på resultatet från andra matcher.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

För att ta sig vidare på egen hand måste de ta tre poäng ikväll mot FC Porto. Man har efter fyra matcher fem poäng och bakom sig i tabellen har man Clubb Brugge. Det går också bra i den danska högsta ligan där man har tagit hela 41 poäng på de 17 liga matcher som har spelats vilket gör att man har hela 9 poäng ner till tvåan.

Bortalaget FC Porto

FC Porto har också en bra form men just nu är man inne i en svit av oavgjorda matcher och den vill man med stor säkerhet ta sig ur. Detta har också gjort att man har tappat lite i titeljakten i den Portugisiska ligan.

Nu har man fem poäng upp till Benfica och på grund av förlusten mot Chaves i fredags är man också borta från den portugisiska cupen.

Så här tänker vi

Det är hemmaplan för FC Köpenhamn och man spelar riktigt bra just där så vi tror på Vinst för FC Köpenhamn till oddset 1.95 hos LeoVegas

Vårt speltips: Vinst för FC Köpenhamn hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com