FC Köpenhamn vs Vardar – Champions League Kval

Hemmalaget FC Köpenhamn

Säsongen har inte startat på bästa sätt för FC Köpenhamn då dem har förlorat två matcher och bara har vunnit en. I bortamötet mot Vardar förlorade laget med 1-0 då Jonathan Balotelli gjorde matchens enda mål. Men FC Köpenhamn är trygga på hemmaplan och planerar säkert för att få in både en och två bollar i nät. Deras senaste match som de spelade i den inhemska ligan ökade säkert självförtroendet inför den här matchen då dem inte släppte in ett enda mål.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I förra säsongens Champions League tog sig FC Köpenhamn också till gruppspelet där dem slutade trea och deltog sedan i Europa League. Detta måste klassas som en mycket bra säsong för FC Köpenhamn och frågan är om de kan återupprepa detta i år också.

Bortalaget Vardar

Det makedoniska laget Vardar chockade oss genom att besegra Malmö FF och det ganska enkelt, sedan gör dem 1-0 på FC Köpenhamn och leder den miniserien. Idag går matchen på bortaplan och de kommer säkert att premiera sitt försvarsspel. Om Vardar tar sig vidare i år är det rekord för klubben som aldrig har tagit sig så här långt tidigare. Vardar har inte för vana att vinna på bortaplan men idag räcker det med ett mållöst resultat eller lika läge när matchen slutar.

Så här tänker vi

FC Köpenhamn är starka på hemmaplan och Vardar brukar inte vinna på bortaplan det gör att vi spelar FC Köpenhamn för vinst och noll mål Vardar till oddset 2.45 hos Nordicbet

Vårt speltips: FC Köpenhamn för vinst och noll mål Vardar hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar