FC Köpenhamn vs Vardar – Champions League Kval

Hemmalaget FC Köpenhamn

Säsongen har inte startat på bästa sätt för FC Köpenhamn då dem har förlorat två matcher och bara har vunnit en. I bortamötet mot Vardar förlorade laget med 1-0 då Jonathan Balotelli gjorde matchens enda mål. Men FC Köpenhamn är trygga på hemmaplan och planerar säkert för att få in både en och två bollar i nät. Deras senaste match som de spelade i den inhemska ligan ökade säkert självförtroendet inför den här matchen då dem inte släppte in ett enda mål.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I förra säsongens Champions League tog sig FC Köpenhamn också till gruppspelet där dem slutade trea och deltog sedan i Europa League. Detta måste klassas som en mycket bra säsong för FC Köpenhamn och frågan är om de kan återupprepa detta i år också.

Bortalaget Vardar

Det makedoniska laget Vardar chockade oss genom att besegra Malmö FF och det ganska enkelt, sedan gör dem 1-0 på FC Köpenhamn och leder den miniserien. Idag går matchen på bortaplan och de kommer säkert att premiera sitt försvarsspel. Om Vardar tar sig vidare i år är det rekord för klubben som aldrig har tagit sig så här långt tidigare. Vardar har inte för vana att vinna på bortaplan men idag räcker det med ett mållöst resultat eller lika läge när matchen slutar.

Så här tänker vi

FC Köpenhamn är starka på hemmaplan och Vardar brukar inte vinna på bortaplan det gör att vi spelar FC Köpenhamn för vinst och noll mål Vardar till oddset 2.45 hos Nordicbet

Vårt speltips: FC Köpenhamn för vinst och noll mål Vardar hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com