FC Midtjylland vs FC Astana – Champions League

träningsplan FC Midtjylland

Danska Midtjyllands CL-äventyr fortsätter när FC Astana kommer på besök hela vägen från Kazakstan. Det är det andra mötet av två mellan lagen och pressen ligger på danskarna som förlorade första matchen. Den slutade 2-1 till FC Astana men nu återstår det att se om Midtjylland kan vända på steken. 1-0 räcker för avancemang.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget FC Midtjylland

Danska mästarna vann ligan på det mest dramatiska sättet någonsin när Bröndby minst sagt snubblade på mållinjen. Guldet innebär att laget nu kvalar in till Champions League men man fick en tuff lottning när Astana är motståndaren. I första mötet tog Astana ledningen men Wikheim kvitterade i början på andra halvlek. Det såg länge ut att sluta 1-1 men ett sent mål för hemmalaget gjorde att danskarna nu är piskade att vinna matchen om det ska bli avancemang. Formen talar dock knappast för danskarna som bara har en seger på de inledande tre ligamatcherna.

Bortalaget FC Astana

FC Astana är helt överlägsna i den inhemska ligan och fortsätter att övertyga. Laget leder ligan med sex poäng, har 1 förlust på de 15 senaste, 12 raka utan förlust och 5 segrar i rad. Dessutom har Astana gått till gruppspel tre år irad. De senaste två säsongerna i Europa League och i våras gick man till och med till slutspel. 2015/16 var man i Champions League och siktar naturligtvis på detsamma detta kval!

Så här tänker vi

Midtjylland var överraskande starka i Kazakstan och förtjänade egentligen en poäng sätt till spelet. 2-1 är dock inget katastrof-resultat utan gör att laget är vidare på 1-0. Bortamål räknas dubbelt i CL så danskarna kan göra ett snabbt mål och sedan mjölka tiden. Vi tror oavsett matchbild att FC Midtjylland vinner matchen och väljer att spela på det till oddset 1,88 hos Nordicbet.

Vårt speltips: FC Midtjylland vinner hemma mot FC Astana till oddset 1,88 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com