FC Nordsjälland vs Hobro

Danmark, Superligan. Spelstopp 18:00, 2016-04-15.[DK=01-04-2013: Superliga FC Nordsjælland vs. FC Midtjylland - Uffe Bech, FCN FC Nordsjælland scorer til 2-1 mod FC Midtjylland. © Lars Rønbøg, FrontzoneSport.dk ] [UK=01-04-2013: Superliga FC Nordsjælland vs. FC Midtjylland - Uffe Bech, FCN FC Nordsjælland. © Lars Rønbøg, FrontzoneSport.dk ]

Med medvind i ryggen och tjockare plånbok ger jag mig ut i dagens spelträsk med högt huvud. Efter en bra dag på jobbet igår hade jag tänkt vidga mina vyer. Dagens fokus hamnar därför i vårt nordiska grannland Danmark och matchen mellan FC Nordsjälland och Hobro i den danska superligan.

Spela hos Unibet och dubbla din inställning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

I Nordsjälland hittar vi bland annat det förre detta Sunderland-proffset och västgötkillen David Moberg-Karlsson. Lagets store målskytt och stjärna Bruninho, lämnande dessvärre laget under 2016 vilket har inneburit ett rejält avbräck. Brassen med sina 9 gjorda mål var lagets främsta målskytt och bästa anfallsvapen framåt. Efter brassens flytt har ingen kunnat axla ansvaret och tagit över rollen som målgörare, istället får de lita på kollektivet.

Hobro, då? Ja, vad ska man säga här egentligen? Ligans i särklass sämsta lag med 11 inspelade poäng och – 37 i målskillnad på 24 matcher talar väl sitt tydliga språk. De kommer garanterat att åka ur Superligan i år och känns mer än uppgivet i de senaste matcherna. En inspelad poäng på de sex senaste och 1-18 i målskillnad säger väl allt? Jag ska försöka sammanfatta det med ett ord: uppgivenhet!

Speltips

Nordsjälland har spelat in 8 poäng på de sex senaste matcherna och spelet har ändå sett ok ut. Bland annat har de en imponerande hemmaseger mot ligaledarna FC Köpenhamn, 2-0 slutade den matchen efter mycket bra spel. Nordsjälland har vunnit de tre senaste matcherna när de har mött Hobro och senaste mötet slutade med 1-0 på bortaplan.

Dagens spel hamnar på Nordsjälland som vinnare med asian handicap -1,25 hos Unibet till oddset 1,96. Asian -1,25 hcp innebär att du får tillbaka halva insatsen om Nordsjälland endast skulle vinna med uddamålet. För att vinna måste Nordsjälland alltså vinna med 2 mål eller fler. Till den som är lite mer våghalsig än jag finns även alternativet -1,5 hcp nära till hands.

Hobro känns som sagt uppgivet och har tappat lagmoralen helt i omklädningsrummet. Nordsjälland har ändå sett ok ut de senaste matcherna och det ska vara stor klasskillnad mellan lagen i det här mötet. 3-0, 3-1 till Nordsjälland, kanske?

Jag spelar Nordsjälland som vinnare med: asian hcp -1,25

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com