FC Porto vs Inter – Speltips Champions League

Inter har 1-0 att gåFC Porto Champions League speltips Inter på från första mötet men nu väntar en tuff bortamatch mot FC Porto och inter har en ledning att försvara. Enligt oddsen hos svensk betting är det så jämnt det kan bli och räkna med en dramatiskt tillställning mellan två lag som verkligen vill nå kvartsfinal. Skulle Inter klara av att gå vidare har Italien tre lag i kvartsfinal för första gången på mycket länge, förutsatt att Napoli inte slarvar bort sin 2-0-ledning mot Frankfurt. Det blir en intressant match i Porto mellan två lag som lär ge allt för nå kvartsfinal. 

Datum: 14 mars 2023
Avspark: 21:00
Arena: Estadio do Dragao (Porto)
Domare: S Marciniak (Polen)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

FC Porto hoppas nå kvartsfinal

Porto är åtta poäng bakom Benfica i Liga Portugal Bwin och när rivalen nu nått kvartsfinal i CL hoppas Porto kunna göra samma sak. Men situationen är prekär då laget ligger under efter första mötet. Därför behöver de vinna med två mål för att vara säkra på avancemang. Laget har vunnit två raka matcher i ligaspelet mot Chaves och Estoril.

Inter föll mot Spezia i helgen

Inter har två förluster på de tre senaste matcherna och har tappat grepp om andraplatsen i Serie A. Förlusten mot Spezia i helgen var en stor missräkning och laget får nu hoppas på att Champions League ska rädda säsongen. Oavgjort räcker för att laget ska vara klara för kvartsfinal.

Blir en intressant match

Oddsen är i princip helt jämna på seger för respektive lag. Mycket tyder på att det därför blir en extremt jämn match i Milano. Vi tror att det kan bli så jämnt att det inte går att skilja lagen efter matchen. Därför spelar vi att matchen slutar oavgjort till oddset 3,50 hos Betsson.

Vårt speltips: Matchen mellan Porto och Inter slutar oavgjort till oddset 3,50 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller