FH vs Fylkir – Island

Hemmalaget FH

FH vs FylkirRegerande mästarna som förra året vann med två poäng före tvåan ser ut att kunna försvara sin titel i år också.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Till dagens match har man tagit imponerande 17 poäng från dom 8 första matcherna, tillräckligt för att dom ska leda ligan med en poängs försprång mot tvåan Fjolnir och två poäng före Breidablik. Men ledningen är skör så de måste fortsätta spela bra för att hålla motståndare borta.

Det är också precis det som FH gör, dom vinner och vinner. Dom har inte förlorat på 7 matcher och med 1-0 vinsten över Valur i Torsdags blev det 5 vunna matcher och två oavgjorda matcher.

Bortalaget Fylkir

Fylkirs cupspel fungerar bra och man vann med 2-1 över Keflavik som sedan följdes upp av en 2-0 vinst över Grindavik för några veckors sedan. Men i liga spelet har det gått uruselt med mycket dåligt spel och som det ser ut avsaknad av självförtroende.

Även förra året fick man kämpa en del men till slut kom man på en 8de plats i tabellen med 29 poäng. Men ingen kunde ha förutsett hur dåligt årets start på ligaspelet skulle bli.

Så här tänker vi

Det finns ingen chans att FH förlorar den här matchen och det som är mest prisvärt är Asian -1,-1.5 för FH till oddset 1.90 hos Nordicbet

Vi spelar: Asian -1,-1.5 för FH hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar