Filippinerna vs Schweiz – Speltips Fotbolls-VM Damer

Filippinerna vs Schweiz - Speltips Fotbolls-VM DamerMed FIFA:s dam-VM som innehåller 32 lag för första gången saknas det inte debuterande lag. Filippinerna (FIFA-rankning: #46) är bland de åtta nationerna som gör sin jungfrufärd i detta mästerskap och de hoppas på en dos nybörjartur. Endast fyra asiatiska landslag har någonsin nått semifinalerna sedan den första VM-upplagan. Oddsen hos svensk betting pekar på Schweiz som klara vinnare. Allt annat vore en rejäl överraskning. Matchen kommer att spelas på Forsyth Barr Stadium i Dunedin.

Datum: 21 juli 2023
Avspark: 07:00
Arena: Forsyth Barr Stadium (Dunedin)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Schweiz är klara favoriter

Detta är första gången ett seniorlag från Filippinerna medverkar i någon FIFA internationella turneringar. De är här på grund av sin framgång i AFC Women’s Asian Cup 2022 då de nådde semifinal. Detta efter en straffspark från Sarina Bolden mot Kinesiska Taipei. Men mot Schweiz, som gör sin andra framträdande vid VM efter debuten med en kvartsfinal 2015, har de en tuff uppgift. Schweiz går in i denna match rankade 26 platser bättre än sina motståndare i FIFA:s aktuella rankingar.

Filippinerna har en tuff uppgift

Filippinerna har en tuff uppgift framför sig. Trots deras entusiasm och passion kommer de att möta ett lag som är betydligt mer erfaret och kraftfullt. Det är osannolikt att Filippinerna kommer att kunna matcha Schweiz men fotboll är oförutsägbart och allt kan hända.

Schweiz tar hem detta enkelt

Trots några tuffa matcher tror vi att Schweiz kommer att ta en bekväm seger. Med sin erfarenhet och skicklighet bör de vara de klara favoriterna. Vi tror att Schweiz kommer att visa sin styrka och vinna matchen. Av denna anledning väljer vi att spela Schweiz att vinna till oddset 1,17 hos Betsson.

Vårt speltips: Schweiz vinner VM-matchen mot Filippinerna till oddset 1,17 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller