Finn Harps vs Galway United – Irland

Hemmalaget Finn Harps

Finn Harps vs Galway UnitedFinn Harps som är nykomlingar från första divisionen gör ingen dålig säsong alls och ingen förväntar sig mirakel heller för den delen. Nu ligger man på en hedrande 9de plats efter 14 matchers spel.

En 9de plats kan ses oroande men man  har också ett 8 poängs försprång mot 10de laget så det finns utrymme för lite sämre spel om bara segrar kommer regelbundet. Tittar man uppåt så är man bara 3 poäng ifrån topp 5 lagen så det finns alla möjligheter att få till några segrar så är man alltså med mycket högre i den här tighta ligan.

Bortalaget Galway United

Galway United lyckades undvika nedflyttning med en hårsmån förra året när man slutade på en 10de plats bara 2 poäng från nedflyttning och 3 poäng från automatisk nedflyttning.

Den här säsongen har man verkligen spelat upp sig och man har bara förlorat 2 matcher de första 12 matcherna. Det är starkt spelat. Men nu har man hittat tillbaka till sitt gamla spel igen och man förlorar match efter match precis som förra året.

Så här tänker vi

Svårt att säga vem som kommer att ta hem den här matchen idag men vi tror lite mer på Finn Harps och spelar Seger eller Oavgjort till oddset 1.75 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Seger eller Oavgjort hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com