Finn Harps vs Galway United – Irland

Hemmalaget Finn Harps

Finn Harps vs Galway UnitedFinn Harps som är nykomlingar från första divisionen gör ingen dålig säsong alls och ingen förväntar sig mirakel heller för den delen. Nu ligger man på en hedrande 9de plats efter 14 matchers spel.

En 9de plats kan ses oroande men man  har också ett 8 poängs försprång mot 10de laget så det finns utrymme för lite sämre spel om bara segrar kommer regelbundet. Tittar man uppåt så är man bara 3 poäng ifrån topp 5 lagen så det finns alla möjligheter att få till några segrar så är man alltså med mycket högre i den här tighta ligan.

Bortalaget Galway United

Galway United lyckades undvika nedflyttning med en hårsmån förra året när man slutade på en 10de plats bara 2 poäng från nedflyttning och 3 poäng från automatisk nedflyttning.

Den här säsongen har man verkligen spelat upp sig och man har bara förlorat 2 matcher de första 12 matcherna. Det är starkt spelat. Men nu har man hittat tillbaka till sitt gamla spel igen och man förlorar match efter match precis som förra året.

Så här tänker vi

Svårt att säga vem som kommer att ta hem den här matchen idag men vi tror lite mer på Finn Harps och spelar Seger eller Oavgjort till oddset 1.75 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Seger eller Oavgjort hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar