Fiorentina vs Juventus – Serie A

Mitten mot toppen när lilaklädda Fiorentina tar emot sexfaldige regerande mästaren Juventus på Stadio Artemio Franchi i juve logoFlorens. Juventus lyckades med nöd och näppe vinna lagens senaste möte som spelades i september och den svartvita turinklubben har hittat farten ordentligt i racet mot ligatiteln som Napoli just nu innehar. Förvänta er ett taggat Juve i Florens.

Hämta din oddsbonus på 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Fiorentina

Gabriel Batistutas gamla klubb ligger och skvalpar stabilt i mitten men 2018 har inte börjat lovande för Fiorentina. På årets fyra första matcher har det bara blivit seger i senaste matchen mot Bologna men i övrigt är det inga segrar på kontot under året. Man behöver dock inte oroa sig för att bli indragen i någon bottenstrid utan att Fiorentina spelar Serie A säsongen 2018/19 är en självklarhet. Nu är det dock suveränen Juventus som står på andra sidan som har haft ett 2018 få kan matcha.

Bortalaget Juventus

Juventus är i en ruggig form för tillfället och klubben har inte förlorat sedan 9 november mot Sampdoria. Sedan dess har Juve spelat 15 matcher utan förlust och har dessutom 10 raka segrar i alla turneringar. Trots den hysteriska formen är laget inte etta i Serie A utan den platsen innehålls istället av Napoli. För att fortsätta jakten behövs en seger mot mittenlagen och allt talar för att Juventus vinner även denna matchen.

Så här tänker vi:

Juventus är i en ruggig form och demolerade Sassuolo med hela 7-0 i senaste matchen. Seger mot Fiorentina behövs för att tillfälligt ta över serieledningen som Napoli just nu har med en poängs marginal. Vi tror att Juventus besegrar Fiorentina på Stadio Artemio Franchi till oddset 1,78 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Juventus vinner mot Fiorentina till oddset 1,78 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com