Fiorentina vs Juventus – Serie A

Mitten mot toppen när lilaklädda Fiorentina tar emot sexfaldige regerande mästaren Juventus på Stadio Artemio Franchi i juve logoFlorens. Juventus lyckades med nöd och näppe vinna lagens senaste möte som spelades i september och den svartvita turinklubben har hittat farten ordentligt i racet mot ligatiteln som Napoli just nu innehar. Förvänta er ett taggat Juve i Florens.

Hämta din oddsbonus på 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Fiorentina

Gabriel Batistutas gamla klubb ligger och skvalpar stabilt i mitten men 2018 har inte börjat lovande för Fiorentina. På årets fyra första matcher har det bara blivit seger i senaste matchen mot Bologna men i övrigt är det inga segrar på kontot under året. Man behöver dock inte oroa sig för att bli indragen i någon bottenstrid utan att Fiorentina spelar Serie A säsongen 2018/19 är en självklarhet. Nu är det dock suveränen Juventus som står på andra sidan som har haft ett 2018 få kan matcha.

Bortalaget Juventus

Juventus är i en ruggig form för tillfället och klubben har inte förlorat sedan 9 november mot Sampdoria. Sedan dess har Juve spelat 15 matcher utan förlust och har dessutom 10 raka segrar i alla turneringar. Trots den hysteriska formen är laget inte etta i Serie A utan den platsen innehålls istället av Napoli. För att fortsätta jakten behövs en seger mot mittenlagen och allt talar för att Juventus vinner även denna matchen.

Så här tänker vi:

Juventus är i en ruggig form och demolerade Sassuolo med hela 7-0 i senaste matchen. Seger mot Fiorentina behövs för att tillfälligt ta över serieledningen som Napoli just nu har med en poängs marginal. Vi tror att Juventus besegrar Fiorentina på Stadio Artemio Franchi till oddset 1,78 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Juventus vinner mot Fiorentina till oddset 1,78 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com