Fiorentina vs Sassuolo

Italien, Serie A. Spelstopp 15:00, 2016-04-17.epa04038665 Fiorentina's midfielder Josip Ilicic celebrates after scoring during the Italian Cup quarter-final soccer match between ACF Fiorentina and Siena Calcio at Artemio Franchi Stadium in Florence, 23 January 2014. EPA/MAURIZIO DEGL' INNOCENTI

Det vankas eftermiddagsmatcher i Italien. Sassuolo gästar Fiorentina i Florens. Två lag som har varit väldigt upp och ner under hela säsongen. Kan stundtals spela helt briljant fotboll och skaka vilket lag som helst i Italien, samtidigt som man vissa stunder gör insatser som är under all kritik och knappt håller allsvensk standard.

Läget i lagen

Läget i Fiorentina ser ljust ut. Duktige Davide Astori är avstängd, men i övrigt ser det bra ut. Det samma gäller för Sassuolo. Starka elvor från båda lagen förväntas! Fiorentina är i behov av seger då man inte vunnit på de tre senaste. Sassuolo har en vinst, en oavgjord och en förlust på de senaste tre. Så visst finns det saker att anmärka på när det gäller formen hos dem båda.

Speltips

Båda lagen gillar att spela offensiv fotboll och skapar ofta mycket chanser framåt i sina matcher. Jag tror inte att något av lagen kommer att backa hem och parkera den så berömda bussen. Nej, snarare tvärtom! Jag förväntar mig att se offensiv fotboll, där båda lagen kommer koppla ur handbromsen och köra full fart framåt. Garanterat! Båda lagens kvalitéer finns på den offensiva halvan av planen. Försvarsspelet prioriteras allt för sällan, vilket ofta leder till ett och annat insläppt mål. Båda lagen har ett svagt försvarsspel och håller sällan nollan, något av dem. Mitt spel blir därför båda lagen att göra mål (Blgm: ja) hos Ladbrokes till oddset 1,85. Samma spel finns även hos Unibet till 1,94 ggr pengarna. Vad tror du om matchen? Lycka till vid rygg!

Jag spelar båda lagen att göra mål: Ja

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com