Flamengo vs Ponte Preta – Brasilien

Hemmalaget Flamengo

Flamengo vs Ponte PretaFlamengo har i årets säsong hittat en bra kombination mellan anfallsspel och smart försvarsspel och man ser allt mer ut som ett lag som kan vinna ligan. Till den här matchen kommer man efter att ha vunnit två mycket svåra matcher vilket ger laget en behövlig boost och kvitto på att man gör rätt just nu.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man slog topplaget Gremio med 2-1 och det är ett lag som också hoppas på att vinna ligan samt så vann man även mot Chapecoense med 3-1 och det är ett lag i toppskiktet så formen är stark just nu för Flamengo.

Bortalaget Ponte Preta

Hittills i år har spelet fungerat rätt bra för Ponte Preta som har fått ihop sina lagdelar och nyförvärv på ett bra sätt och det är glädjande för fansen. Nu är man också intresserad självklart av att komma högre upp i tabellen och man är inte så där fasligt långt bort en seger heller på sin 7de plats.

I förra matchen slog man titelförsvararna Corinthians med hela 2-0 och förlängde därmed hemmasegersviten med 4 matcher. Det gör att man också är i bra form för tillfället.

Så här tänker vi

Detta kan bli en mycket jämn drabbning men vi tror mer på Flamengo just denna kväll och spelar för Seger till oddset 1.8 hos betsafe.com

Vi spelar: Seger för Flamengo hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com