Flamengo vs Ponte Preta – Brasilien

Hemmalaget Flamengo

Flamengo vs Ponte PretaFlamengo har i årets säsong hittat en bra kombination mellan anfallsspel och smart försvarsspel och man ser allt mer ut som ett lag som kan vinna ligan. Till den här matchen kommer man efter att ha vunnit två mycket svåra matcher vilket ger laget en behövlig boost och kvitto på att man gör rätt just nu.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man slog topplaget Gremio med 2-1 och det är ett lag som också hoppas på att vinna ligan samt så vann man även mot Chapecoense med 3-1 och det är ett lag i toppskiktet så formen är stark just nu för Flamengo.

Bortalaget Ponte Preta

Hittills i år har spelet fungerat rätt bra för Ponte Preta som har fått ihop sina lagdelar och nyförvärv på ett bra sätt och det är glädjande för fansen. Nu är man också intresserad självklart av att komma högre upp i tabellen och man är inte så där fasligt långt bort en seger heller på sin 7de plats.

I förra matchen slog man titelförsvararna Corinthians med hela 2-0 och förlängde därmed hemmasegersviten med 4 matcher. Det gör att man också är i bra form för tillfället.

Så här tänker vi

Detta kan bli en mycket jämn drabbning men vi tror mer på Flamengo just denna kväll och spelar för Seger till oddset 1.8 hos betsafe.com

Vi spelar: Seger för Flamengo hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar