Fola Esch vs Östersunds FK – Europa League

Hemmalaget Fola Esch

Två mindre lag som tävlar om en fortsatt plats i Europafotbollen. Vinnaren kommer helt klart att ha ett slagläge på just det och oavsett vem det blir av dem så kommer det att förvåna många. Fola Esch har spelat helt perfekt på sin hemmaplan så här långt. Fola Esch har mycket mer rutin och erfarenhet av spel i Europa men trots det har dem bara lyckats förlora sina matcher. Men fotbollen i Luxemburg verkar vara på uppgång rent generellt just nu.

Den senaste tiden har Fola Esch lyckats hitta ett vinnande koncept vilket har gjort att deras framfart i Europa League går allt längre. Idag kommer dem spela sitt fina försvarsspel och gå på kontringar mot Östersund.

Bortalaget Östersunds FK

Nu är läget helt omvänt från när laget spelade ut Galatasaray från tävlingen, nu är det Östersunds FK som får bära favoritskapet i den här matchen trots att dem är nya i dessa sammanhang. Att spela mot ett mindre lag från en mindre stad i Luxemburg borde vara tämligen enkelt jämfört med att spela fotboll i Istanbul. Men matcher skall spelas innan det avgörs och Östersunds FK måste verkligen behålla skärpan om de vill gå vidare till nästa omgång.

Så här tänker vi

Vi får känslan av att Fola Esch hemmaplansfördel kommer att bli avgörande och spelar Fola Esch Vinst eller Oavgjort till oddset 1.90 hos Redbet

Vårt speltips: Fola Esch Vinst eller Oavgjort till oddset 1.90 hos Redbet

Lämna en kommentar