Fola Esch vs Östersunds FK – Europa League

Hemmalaget Fola Esch

Två mindre lag som tävlar om en fortsatt plats i Europafotbollen. Vinnaren kommer helt klart att ha ett slagläge på just det och oavsett vem det blir av dem så kommer det att förvåna många. Fola Esch har spelat helt perfekt på sin hemmaplan så här långt. Fola Esch har mycket mer rutin och erfarenhet av spel i Europa men trots det har dem bara lyckats förlora sina matcher. Men fotbollen i Luxemburg verkar vara på uppgång rent generellt just nu.

Den senaste tiden har Fola Esch lyckats hitta ett vinnande koncept vilket har gjort att deras framfart i Europa League går allt längre. Idag kommer dem spela sitt fina försvarsspel och gå på kontringar mot Östersund.

Bortalaget Östersunds FK

Nu är läget helt omvänt från när laget spelade ut Galatasaray från tävlingen, nu är det Östersunds FK som får bära favoritskapet i den här matchen trots att dem är nya i dessa sammanhang. Att spela mot ett mindre lag från en mindre stad i Luxemburg borde vara tämligen enkelt jämfört med att spela fotboll i Istanbul. Men matcher skall spelas innan det avgörs och Östersunds FK måste verkligen behålla skärpan om de vill gå vidare till nästa omgång.

Så här tänker vi

Vi får känslan av att Fola Esch hemmaplansfördel kommer att bli avgörande och spelar Fola Esch Vinst eller Oavgjort till oddset 1.90 hos Redbet

Vårt speltips: Fola Esch Vinst eller Oavgjort till oddset 1.90 hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com