Frankrike vs Argentina – Fotbolls-VM 2018

Paul PogbaDags för åttondelsfinalerna att äntligen dra igång och först ut är den spännande matchen mellan Frankrike och Argentina. Det är två lag som tagit sig vidare utan att imponera men vägen till åttondelsfinalen har ändå sett annorlunda ut för båda lagen. Frankrike har haft en ganska komfortabel resa medan Argentina var mindre än tio minuter från att åka ur turneringen. Nu väntar en av VM:s häftigaste åttondelsfinaler någonsin mellan två lag fyllda av världstjärnor.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Frankrike

Frankrike började med att besegra Australien med 2-1 innan Peru avväpnades med 1-0. Mot Danmark kunde laget därför spela på oavgjort med vetskapen att man ändå vann gruppen på det resultatet. Frankrike har dock ett lag av yttersta världsklass med världsspelare på varje position. Störst uppmärksamhet brukar ges till Paul Pogba men stjärnan från Manchester United måste upp i nivå mot Argentina om laget ska få med sig något från matchen.

Bortalaget Argentina

Argentina inledde VM katastrofalt med att först spela 1-1 mot Island för att sedan bli totalt förnedrade mot Kroatien. Trots detta lyckades man ta sig vidare genom att vinna över Nigeria i sista matchen med 2-1. Det satt dock långt inne och det dröjde tills den 86:e minuten innan Marcos Rojo kunde avgöra med sitt 2-1-mål. Nu väntar betydligt tuffare motstånd och Argentina måste prestera hästlängder bättre än vad laget gjort hittills i turneringen.

Så här tänker vi

Det kommer bli en otroligt jämn match och det är svårt att se något lag gå ut och dominera matchen. Båda nationerna har respekt för varandra och vill såklart se till att ta sig till kvartsfinal. Därför kommer det säkerligen vara en avvaktande match där lagen känner på varandra i början för att det sedan ska kunna öppna upp sig. Vi tror att matchen inte avgörs förrens i förlängning eller på straffar och väljer därför att spela kryss till oddset 3.00 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Frankrike – Argentina slutar oavgjort under ordinarie matchtid till oddset 3.00 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com