Frankrike vs Argentina – Fotbolls-VM 2018

Paul PogbaDags för åttondelsfinalerna att äntligen dra igång och först ut är den spännande matchen mellan Frankrike och Argentina. Det är två lag som tagit sig vidare utan att imponera men vägen till åttondelsfinalen har ändå sett annorlunda ut för båda lagen. Frankrike har haft en ganska komfortabel resa medan Argentina var mindre än tio minuter från att åka ur turneringen. Nu väntar en av VM:s häftigaste åttondelsfinaler någonsin mellan två lag fyllda av världstjärnor.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Frankrike

Frankrike började med att besegra Australien med 2-1 innan Peru avväpnades med 1-0. Mot Danmark kunde laget därför spela på oavgjort med vetskapen att man ändå vann gruppen på det resultatet. Frankrike har dock ett lag av yttersta världsklass med världsspelare på varje position. Störst uppmärksamhet brukar ges till Paul Pogba men stjärnan från Manchester United måste upp i nivå mot Argentina om laget ska få med sig något från matchen.

Bortalaget Argentina

Argentina inledde VM katastrofalt med att först spela 1-1 mot Island för att sedan bli totalt förnedrade mot Kroatien. Trots detta lyckades man ta sig vidare genom att vinna över Nigeria i sista matchen med 2-1. Det satt dock långt inne och det dröjde tills den 86:e minuten innan Marcos Rojo kunde avgöra med sitt 2-1-mål. Nu väntar betydligt tuffare motstånd och Argentina måste prestera hästlängder bättre än vad laget gjort hittills i turneringen.

Så här tänker vi

Det kommer bli en otroligt jämn match och det är svårt att se något lag gå ut och dominera matchen. Båda nationerna har respekt för varandra och vill såklart se till att ta sig till kvartsfinal. Därför kommer det säkerligen vara en avvaktande match där lagen känner på varandra i början för att det sedan ska kunna öppna upp sig. Vi tror att matchen inte avgörs förrens i förlängning eller på straffar och väljer därför att spela kryss till oddset 3.00 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Frankrike – Argentina slutar oavgjort under ordinarie matchtid till oddset 3.00 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com